Unibet er misfiring men holdning, sier José Mourinho

José Mourinho har innrømmet at Zlatan Ibrahimovic mangler mange mål, men Manchester Uniteds leder har ikke noe problem med angriperens holdning. Sveneren har scoret en gang i sine siste 11 kamper og sist registrert i Premier League i 2-1-nederlaget av Manchester City 10. september.I alle Ibrahimovic har fem mål i 15 skikkelser og tegnet sitt siste blanke i torsdagens 2-1 nederlag i Fenerbahce, etter å ha kommet inn i det fjerde Europa League-gruppespillet som en 29-minutters erstatning for den skadde Paul Pogba.

Mourinho tar United til Swansea City på søndag og håper på en Unibet første liga-seier i to måneder, en dystre formløp som har droppet United til åttende plass. Swansea City mot Manchester United: match forhåndsvisning Les mer

Siden har scoret bare 13 ganger i 10 league-spill og Mourinho pekte på dette når de ble spurt om det var på tide å slippe Ibrahimovic. Selv om han ikke ga et direkte svar på spørsmålet, sa 53-åringen: “Han spiller godt for laget. Han skaper mange sjanser og mangler mange mål.Hvis jeg husker Stoke, Liverpool, Chelsea, Burnley, savnet han mange mål, men han var Unibet beste odds bonus Norge fantastisk i sin dynamikk, hans arbeid, hans oppbygning for laget, han var fantastisk.

“[Against Fenerbahce ] Jeg kan ikke si det samme. Men i hver kamp i Premier League, selv om han ikke scorer mål, er han fantastisk. Hans holdning er alltid strålende. Han er ikke en fyr redd for sitt ansvar, så det er ikke noe problem.

Noen ganger gjør et lag ingen mål på grunn av sin filosofi, fordi laget ikke er aggressivt nok og ikke risikerer nok . Det er ikke vårt tilfelle i det hele tatt. Men det er lett å se at noen spillere mangler tillit til angrepsområder, og de får ikke sjansene de kan. “Trolig en av de eneste gode tingene [om Fenerbahce] var det faktum at Rooney til slutt scoret en mål.Kanskje det også er et viktig poeng når det gjelder selvtillit. “Det var bare kapteinens andre sesong.

Pogba’s tilgjengelighet er i tvil på grunn av benskader. “De to første Unibet feilene i spillet – [Morgan] Schneiderlin og [Ander] Herrera – fikk to gule kort,” sa Mourinho. “Feilen på Pogba som førte ham ut av spillet var ikke et gult kort.”

Tapet til Dick Advocats side var preget av mangel på retning som gjorde at Moussa Sow kunne score etter 69 sekunder. Dette fulgte Pedros mål på 30 sekunder i 4-0-nederlaget ved Chelsea i forrige måned.

Mourinho mener ledelsen mangler. “Det kan skje overalt. Det er så mange eksempler i fotball hvor folk scorer mål i de første minuttene. Ingen er fri for det.Men med en sterkere holdning, lederskap på banen, forsvarere i kontroll over følelser og organisasjon, er det lettere å være sterk og være solid, “sa han. José Mourinho har allerede sesongssyndrom hos Manchester United? | Jamie Jackson Les mer

Legg til sjefen at det er uvanlig for en av hans sider å tillate slike tidlige streik i to kamper, Mourinho refererte til skaderne til Chris Smalling og Eric Bailly som tvang ham til å velge Daley Blind og Marcos Rojo på midten bak.

Du så aldri et José Mourinho lagspill med to left-backs som Unibet beste betting app sentrale forsvarere, “sa han. “Jeg kan ikke være kritisk for guttene fordi de gjør det de kan. De prøver sitt beste. For Daley er det enda vanskeligere å spille sentral forsvarer på høyre side. Det er helt ubehagelig for ham.Han kan ikke være en god byggmester av spillet når dette er en av hans gode kvaliteter. Marcos prøver hardt og går bra, men det er et veldig viktig utgangspunkt for stabiliteten til laget. Selv i kamper hvor vi ikke innvilget mål med dem mot Man City og Burnley var hjemmekamper og vi klarte å spille med en høy prosentandel av ballen og klarte å spille med forsvaret nesten i midtbanen. ”

Til tross for at Bastian Schweinsteiger nå trener igjen, er han ikke i tvil for Swansea. “Nei, fordi jeg bestemmer meg og jeg bestemmer nei,” sa Mourinho. “Det er for tidlig for ham. Han trener med laget i tre eller fire dager.Han er ikke klar til å spille Unibet fotball på det nivået. “Antonio Valencia er også skadet og med Ander Herrera suspendert og Mourinho betjener sitt banebryt i Liberty Stadium, ble lederen spurt hvor vanskelig det ville være å utføre sin plikter fra stativene. “Glem det,” sa han.