Crazy Author gikk til ČT Author Cup for første gang og vant. Svigersønnen søkte på banen

“Det var ikke så lett som resultatet foreslått,” sa han ved målgang Boudný at under ideelle sol hersket før hans eget partisjone kollega fra den tsjekkiske Savings Bank Matthew Ulman og Liberec Jiri Novak. “Det var litt uvanlig Biker rase fordi ruten består av mye av asfalt og paneler. Det verste var å tåle raskt tempo, er sporet ikke en ekte bakke. ”

Over tid pannen dannet en gruppe av fire ledere av hva som til slutt forlate bare trioen.Boudny bekreftet omdømmet til en mann med en rask finish. “I det siste hjørnet av målet jeg startet, gikk jeg til kanten og heldigvis jeg falt ikke,” sa Boudný at spore med en lengde på 63 kilometer med en høyde på over 1500 meter mestret på under to timer.

Den andre i mål Matouš Ulman var foran målet foran Novak og var ganske fornøyd med resultatet. “Det var et uvanlig taktisk løp på terrengsykler. Jeg prøvde å klatre om bord Bedřichova flere ganger, men han alltid fikk meg, “sa Ulman.

Den tredje plassen Jiri Novak innrømmet at han ikke gikk i det hele tatt godt. «Jeg hadde sannsynligvis litt hvile,» tenkte han. “Ved mål forsøkt I, men det var ikke mer.”

seier var i Jizera fjellene forsvare søskenpar Škarnitzlových.Men de kom ikke til Josefův min. . Jan Škarnitzl med andre elitesyklister reiste for å teste OL-løypene i Rio de Janeiro og hans søster Jitka igjen stoppet helseproblemer

Kožíšek endret skiene for runde

kvinnenes renn vant Cvikovská Ivana Loubková. “Jeg er glad for å vinne tredjeplassen,” sa Loubkova. “Det var vondt fra start til slutt og taktikken min var å holde mennene før jeg neujedou.”

Jubileums tyvende utgaven av CT Forfatter Cup tiltrukket kjente idrettsutøvere fra andre bransjer. Tradisjonell dot sesongen må ikke gå glipp av fire ganger verdensmester i roing ondřej synek. «Jeg brenner det og ser hvor jeg skal,» planla han å starte.Han nådde målstreken i femte hundre og måtte innrømme: “Jeg var naiv da jeg trodde det skulle gå uten trening. Det var forferdelig. Mange var glade om det faktum at de passerte meg. ”

representant for Cross-Country dušan kožíšek endte mye bedre, selv fanget i praksis ikke er brukt mye og foretrekker tralle ski. “Det var et helvete. Etter en time og tjue minutter begynte spasms å få meg. Så gikk jeg ganske rolig, og jeg er glad for å ha hodebunnen ondřej synek, “sa den pels, som på onsdag drar på den første på ski i Østerrikes Dachstein breen.

Årets CT Forfatter Cup deltok 3.500 ryttere meste rangerer av “hobbyer”, til hvem løpet er primært ment.For første gang i historien klarte arrangørene å selge alle startnummerene sine noen få uker før starten.