Nordicbet Norge

Analysen av bookmakerens koeffisienter ble utført på det tidspunktet GGBET.RU-operasjonen startet, noe som falt sammen med lavsesongen i hovedsportsidretten. Justering av arbeidslinjer i en vanlig sesong er mulig.

Football. Generell vurdering – dårlig

Tidlig bookmaker-margin på Premier League (England) med margin: 4,5% for utfallet, 5,5% for totaler og handikap.

Marge for tidlig bookmaker for topplandslag i europeiske fotball – Bundesliga (Tyskland), Serie A (Italia), Primera (Spania), Ligue 1 (Frankrike), samt på RPL (Russland): 5% – utfall, 6% – total og handikap.

Bookmaker-marginen for internasjonale kvalifiseringsspill: 5% – utfallet, 5,5–6% – totalt og handikap.

Bookmaker-margin langs linjer for mellomstore ligaer: 7,5% – utfall / total og handikap.

Vær oppmerksom på at å overvåke linjen Nordicbet Norge til bookmakeren antyder at det ofte gir den beste prisen på “trekkmarkedet”

Hockey. Generell vurdering – normal

Nordicbet til bookmaker på linjen i NHL: 6% – utfallet i ordinær tid / med overtid, 5% – totalt og handikap.

Nordicbet til bookmaker på linjen til League of Finland: 7,5% – utfallet i ordinær tid / med overtid, 5,5% – totalt og handikap.

Nordicbet til bookmakeren på linjen til den svenske ligaen: 5,5% – utfallet på ordinær tid / med overtid, 7,5% – totalt og handikap.

Basketball. Generell vurdering – dårlig

Bookmakermarginen på NBA, toppkampene i europeisk basketball (Euroleague): 5,5–6% – utfallet på ordinær tid, 5,5% – med overtid, 4,5–5% – totalt og handikap. Like odds: 1,91–1.91.

Den australske bookmakermarginen for ligaer (mann og kvinne): 9% – utfallet på ordinær tid, 7,5% – med overtid, 7,5% – totalt og handikap. Like odds: 1,86–1.86.

New Zealand bookmakermarginen for ligaer (mann og kvinne): 5,5–6% – utfallet på ordinær tid, 5,5% – med overtid, 7,5% – totalt og handikap. Like odds: 1,86–1.86.

I spill på mindre populære turneringer kan man observere to marginnivåer: på nivået 7,5% og 11-13% på utfallet på ordinær tid, 9,5% – på utfallet med hensyn til overtid, like sjanser: 1,83–1.83.

Tennis. Generell vurdering – normal

Nordicbet til bookmaker på linjen for turneringer i ATP- og WTA-serien: 4,5–5% – utfallet, 5,5–6 eller 7,5% – totalt og handikap.

Bookmaker-margin på linjen for turneringer i Challenger-serien: 7,5% – utfall / total og handikap.

Bookmaker-margin for ITF-turneringer: 8,5–9% – utfall / total og handikap.

Esports. Generell vurdering – normal

Bookmaker-marginen for de mest populære turneringene er omtrent 7,5% på utfall og odds.