Sparta har scoret syv mål, Pilsen er ledende. Hadamczik beseiret Růžička

Etter kampen samledes de fra benkene, så fra øye til øye, og tok hendene kort. Vladimir Ruzicka gratulerte Alois Hadamczik, en trener med en annen karakter, meninger og coaching metoder. Kometen i en balansert duell vant 6: 4 og etter den tredje seieren i raden flyttet til fjerdeplassen med minimal tap på pannen.

For første gang scoret Liberec ikke for første gang, og Olomouc mistet Skrbka mål i 52. minutt 0: 1. Rival har rørt ham så hardt, er den tredje og overraskende dere på toppen av konkurransen.

Men den første er to poeng Pilsen, som hoppet Liberec etter en ansvarlig prestasjon mot Mladá Boleslav.I hjemmet har hun brukt to maktspill og en 3: 1 seier i første omgang.

Spennende kamp ble spilt i O2 Arena og endte opp dvanáctigólovou konkurranse som bedre håndtert Sparta. Selv etter den første perioden var å miste 1: 3 deretter 3: 4, Trinec slutt beseiret 7: 5 og utvidet sitt hjem ubeseiret.

Pardubice vanskelig situasjon lettes litt tre-punkts seier i Litvínov. Rihui trener, hvis posisjon i laget er veldig skjelven, kan du våken skytespill Gammel og ny støtte fra Canada Redenbach, som satte opp vinnermålet Sedov.

I kampen på halen kan ikke hjelpe Zlín, som tapte med ett mål til Hradec Kralove.Det var den tredje fallet i ligaen – som Litvinov-mesteren – og begge lagene er på samme dag som ekstra liga bordet.

Den eneste forandringen i miljøet er å vitne til det eneste Praha Extralig-laget. Sparta etter overføring fra Holešovice til Libeň vinner fortsatt ikke, og i O2-arenaen vant dobbelt så mange poeng som utenfor. Men det tapte bare 1: 3 mot Třinec, men i den andre delen ble situasjonen reversert og til slutt var motstanderen klar. Begge lagene byttet målvaktene og den mest fornøyd var 22 år gamle Jan Lukáš fra Sparta, som gjorde 18 inngrep. Hjemmelaget tilbake i angrepet var igjen to år yngre talent Martin Réway (1 + 2).

Et av de dyreste angrepene i ekstralisten skutt ikke for første gang i sesongen eller målet.Liberec-spillerne hadde en god sjanse i første omgang, men enten de store målene fra Konrád (31 treff) eller målvaktene stoppet. Liberec Lašák møtte bare elleve missiler. Duel, 37 år gammel forsvarer Pavel Skrbek, beseiret Duell i 52. minutt, ved hjelp av forvirring i forsvaret og den venstre ringen. Olomouc vant den syvende på rad og mer enn to mål ble gitt av Sparta bare i år.

Det ble faktisk gjort etter ti minutter. Alt var viktig: 1:18 Kracík svinger på venstre hjørne; 4:35 Johnson i kraftspillet slår forsiktig ut av målvakten og 8: 31-forsvareren fra Bolska Ovcačík svekket av et overraskende slag til 1: 2. En ekstra kraft ble brukt av Hoss og Pilsen garantert tre poeng.Målet ble scoret av målvakt Machovsky, som hadde 41 inngrep. Dukkemannen var Kubka i Pilsen, hvis lege måtte sy to ganger.

Begge lagene har spilt en annen målvakt enn i den siste kampen. Hradec bygde Kacetla, Zlín igjen Kašík. Og målene falt ikke mye. Bare to Hradecs mål ble bestemt, da Červený løp i femte minutt og deretter i kraften spilte fem til tre kanadiske Courchaine. Det var hans fjerde ekstralig mål og så langt har han skutt ham bedre enn klubbstjernen Bednar. Zlín fornærte seg ikke selv etter en massiv byste på slutten.

Trener Říha etter at kampen forklarte at laget hans spilte en veldig god kamp. Pardubice ventet lenge på ham. For bedre tider husket han både laget og den 8..minuttspiller Jan Starý, som scoret for første gang i sesongen, selv om han tidligere kunne score tjue mål per år. Forskjellsmålet ble sikret av Sheda etter det nye kanadiske oppkjøpet av Redenbach. Bak Litvinov motvirket han bare Havlíček. Både målvakt Janus og Kristan, som kastet bort flere tuxedoer, kom til lys.

Et spennende show brakte ut den solgte arenaen etter 13 sekunder i juni, som rammet missil Pospíšil. Chomutov hadde presset, og treneren Hadamczik tok tiden etter seks minutter. Han hjalp. Kometen vender tilbake til 3: 1. I den prestisjefylte treningsduellen prøvde Ruzicka også å reversere kurset og etter det tredje målet til motstanderen erstattet han målmannen Strmě for den erfarne Hanuljak. Men han hadde ikke lykke til. Hovedmålet var 46.minutt, da haglprussianen ved et uhell hoppet kastanjepucken inn i nettet. Angreperen Vondráček traff to ganger.