Slutten av ankomst. Hadamczik roste Růžičkův Chomutov: De spilte bedre enn Sparta

Mens Ruzicka på post-match pressekonferanse, sendte han sin assistent Břetislava nesler Hadamczik etter å ha vunnet avgjort før journalister

Den klassiske evaluering Extraliga kodere kom den forventede spørsmålet for buss Comets -. Hvordan fikk fem mellom opplevd kampen mot rivalen trenérskému?

“Du vet, det er neppe ansvarlig. Vårt forhold var opprinnelse, jeg trente Sparta og hater Rosa. Alt blir multiplisert. Fra en setning for å gjøre hele siden, “sa han i en rolig stemme Hadamczik.

I motsetning til tidligere år, ingen store fakter, ingen nudging. “Jeg har litt alder, jeg har trent noe. Jeg tok det som en komet og en Chomutov-kamp. Ruza var enestående som spiller og som trener, det viste seg mye.Og jeg gjorde også noe. Jeg vil ikke stå opp i dag hvis jeg slår Růžička. Jeg tar det som kometen, som jeg er en del, slo Chomutov, “sa han forsonlig Brno coach, som hadde forståelse for journalistenes spørsmål.

” Du må selge aviser og lederskap presser deg til det var et stunt , som er mer enn bare sport. Men jeg ønsker å en gang for alle ville ende. “Sa exreprezentační trener med landslaget som vant VM tre edle metaller

Time out for mesterskapet i Bratislava

et lignende trekk ham til VM i Slovakia mottatt medaljen, viste Hadamczik på søndag i Brno.Uvanlig tidlig, når hans kostnader miste 0:. 1 og var under knuse av gjester i 6 minutter etterspør en tid ut

“I Bratislava, jeg tok ham også, og da vi satte amerikanerne scoret for to: 0, “minnes fire år siden kvartfinalen, tsjekkerne vant takket være en hat-trick Jágrová 4: 0. “Selv i dag var det nødvendig. Vi har mye feil. Det var nødvendig å varsle teamet, jeg var litt støyende, slik at du ikke kan spille for poeng, “fortalte Hadamczik.

Comet etter Sparta og Trinec vant tredje skalp en sterk motstander på rad.

I tillegg til den gleden han fant coach blå og hvite ord av takknemlighet for Pirates. “Mot Chomutov jeg spilte for første gang i mitt liv. De aggresjon, bevegelse, våre forsvarere hadde mye arbeid, godt angripe oss.De spilte det beste av lagene mot oss. Verken Sparta spilte så bra, “sa strateg hjem.

En Chomutov? “Vi spilte det beste spillet der ute, i form av angrep, spilte vi en god defensiv kamp i vår tredje, men var dårlig,” var å presentere Růžičkův “media sub” Kopriva.

Mens Jihomoravané etter å ha vunnet hoppet til fjerdeplass, Pirater okkuperer sin posisjon etter nederlag. Et annet kapittel bekjemper Hadamczik versus Ruzicka er planlagt for 27.11 nordre i Bøhmen.