Lederne mislyktes: Liberec, Vítkovice og Hradec tapte. Olomouc går

Hockey Liberec klarer ikke å opprettholde stabil ytelse og veksler seire med gevinster. Trinec, som vant Pardubice torsdag 4: 1, taper seks poeng.

En mye mer balansert kamp ble spilt av Vítkovice i Brno, men til slutt var det ikke noe bra og de har ikke noe poeng. Kometen flyttet dermed til sjette plassering foran Sparta, som forventes å bli avholdt i Karlovy Vary på lørdag. En økende tendens ble igjen indikert av Chomutov, som ledet nesten hele kampen i Zlín, men til slutt falt 2: 3 etter inngrepene.Et viktig første mål ble scoret av War of the Ring i det 7. minutt og Lukeš sikret ledelsen like før første pause. Akkurat i midten av kampen kom Kašpar, en kometopptur, gjennom: han fikk en pasning fra Mikus, han satte en forhåndssving og skled inn et tomt mål. Det ble bestemt at White Tigers også overgav seg to ganger til i løpet av de neste minuttene.

Chomutov kan være lei seg for at han bare har ett poeng i kampen fordi han ledet mesteparten av tiden. Først etter åpningen traff Klhůfka, da han ankom et mellomskudd, som Sedláček ikke kunne holde, og enda nærmere seieren etter den andre hiten Janek, som presset seg inn i presset kort tid etter maktspill. Imidlertid kom Zlín inn i spillet snart i sin egen svekkelse og utlignet treffet på 54:09 Valenta.I raidene bestemte Kulda seg for å skyte et skudd mellom betongen. Først fikk han hjem Jergl for å lede, og deretter for å utligne Vondrky, som endte med en rask pause, returnerte Olomouc-ledelsen i maktspill Strapáč skjøt ved sving over fangsten. Og klokka 11:55 løftet han Holec til 3: 1 med et slag under lokket. Til slutt var det et vinnermål fordi 84 sekunder før slutt var Orsava nede. Tysk ble utlignet og deretter scoret Allen (hevdet umiddelbart etter face-off) og Jones (skudd fra blått) på 27 sekunder.Hjemmelaget kom tilbake til kampen i begynnelsen av den tredje perioden av Piché, hvis målvakt ikke var i stand til å flytte Milchakov, men det endelige presset ga ikke utligningen. Derimot var Gulaš fremdeles tom.

Brno kom i ledelsen etter en iøynefallende handling, som Barinka endte med et slag i øvre hjørne. Vítkovice Zdráhal utlignet snart fra gjestenes første mer seriøse aksjon, men vendte tilbake hjemmeledelsen etter bytte av side Mallet, som slo inn det tomme målet etter en fin aksjon. Da han satte en pære på 41:10 på 3: 1, ble det bestemt. Ingenting har endret den romerske reduksjonen. Et spill uten målvakt hjalp Ostrava ikke.