Hva er hemmeligheten bak ishockeyspillerne i Olomouc? I raskere skøyter

Etter 3: 2-seieren på mesterskapet isen, erstattet de Kometen i eliteseksjonen. Og de har mindre enn en femte Sparta, som bare er en poengsum foran Morea, og den fjerde Hradec Kralove, som scoret tre poeng mer. På fredag ​​(klokka 18.00) kan de samle mer verdifulle poeng hjemme i kampen mot Mladá Boleslav. , det er ikke bare resultater, det er en aktiv måte å spille på.

“Vi har det bra nå, det skjer ganske mye, jeg håper vi kan holde det. Vi spilte bra i den tapte kampen i Vítkovice. Vi setter pris på det, sier 1xbet klubbtrener og leder Jan Tomajko.Hva er magien i teamet hans, årsaken til opprøret? Visst, det er flere av dem – fra utmerket målvakt Branislav Konrad til den tidløse skytteren Zbyněk Irgl (bildet), som er de 13 målene som er dominert av eksternekanonene, erfarne quarterback Jan Švrček stiger igjen beskjedent i Radegast-indeksen. Før nasjonspausen var hanene ikke i skoene, spilte dårlig og tapte fire ganger.

Konkurransen er lang, ”undertrykker Tomajko eufori. Det viktige var at spillerne fortalte årsakene til feilene.

“Ingen ønsker å tape mer. Vi satte oss og sa at det ikke ville fungere slik, vi ønsker ikke å banke på bunnstrengene, ”påpeker Jaroměřský.Så det krever mer styrke, vi har trent mye, men vi gjør det fremdeles, “legger Miroslav Holec til, som slo fire ganger etter nasjonale pausen, sist bestemte seg for tre poeng fra Brno, mens den glimrende skater ikke scoret en gang.

< p> Erfarne spillere skulle til og med foreslå for trenere en endring i treningsøkter som var litt kortere og raskere. “Vi har endret treningsøktene våre, det er mer enkelt, raskere. Vi skøyt veldig bra og lag har problemer mot oss når vi spiller slik. Det er bra nå, det går bra. Forhåpentligvis fortsetter vi å spille, ønsker Jaroměřský.

Og det er hastigheten som er ordet som fanger den energiske Olomouc.Dette er hemmeligheten, “avslører Jaroměřský.

Tomajko la også merke til i Brno:” Vi hadde bedre bevegelse enn de innenlandske. ”

Jaroměřský fortsetter:” Jeg tror ikke Kometa er mangel på hastighet. Men vi er raskere. Og vi var raskere enn andre lag i de siste kampene. Så det er ikke Unibet synd for Brno-borgerne at de gikk tregere. ” Derfor smilte Jaroměřskys smil i alle retninger. “Det vil være en stor glede,” nikker han. Vi dro til Brno med det faktum at vi klarte å spille en god kamp der mange ganger, så vi hadde ikke noe å bekymre oss for.Vi spilte veldig bra. ”

Olomouc klarte starten, den hurtige ledelsen 2: 0 var et sjokk for alle i Brno. “Og teamet vårt tok seg opp,” observerte Jaroměřský. ”Brno har en god start på hjemmebane, men vi har heldigvis de siste kampene også. Vi lot dem ikke gjøre noe bra, pluss at de gjorde to feil og vi var flinke til å lede 2: 0. Dette er mye bedre. “Til og med sammenligningen brøt ikke gjestene.

” I den andre perioden hadde vi et strømbrudd og hadde Brno avgjort. Dette er en sport, vi forventet ikke å lede 5: 0 i Brno. I svekkelsen får vi alltid et mål, vi kunne holde ledelsen noe spill lenger.Men kanskje i Liberec ledet vi 3: 0 og til slutt tapte vi på overtid, ”melder Jaroměřský. “Husk, vi hadde den tredje tredjedelen og spilte den perfekt.”

Og Olomoucs selvtillit stiger sunt. “Vi vet hva vi skal spille,” gleder Jaroměřský. “Trenere hamrer inn i oss at vi ikke skal være redde for å spille og være trygge. Vi har spilt det en stund nå. ”

Forrige sesong nådde de undervurderte” metallarbeiderne “kvartfinalen, og nå ønsker de å skyve grensene litt lenger. Trenerne Tomajko og Moták tok det etter slutten av Veneras rutinerte trener.

Og enda – eller bare fordi – kan de få råd fra spillerne. De lytter og spiller ikke på knektene. De gjenopprettet et team i Olomouc.Et lag som skater dristigere enn i fjor. Bare hold.

Partner: https://laliga-apostas.net