Hockeyrevolusjon fra Hano: Målvakt Konráda liker Olomouc

Det er også bevis for at den revolusjon i Olomouc Extraliga vokser. Ifølge bookmakere viktigste kandidat for gjen falle i kryssild etter å ha vunnet sin åpning to tap allerede syvende kamp på rad og sensasjonelt hoppet til tredje plass. “Det er flott,” strålte Conrad. Hjem

Ja, på søndag, mens Mora var mot en sterk Liberec mer flaks enn kvalitet, for å vinne henne nok til bare 11 skudd, men vurderes haug med navnløse krigere trener Zdenek Venera de fortjener respekt for rikere klubber.

Først av alt, for hvor presist og devotedly utføre banesystem hvor det er unødvendig å skifte rett. Omvendt, Olomouc spille hjemme seere holdt fordi det er ærlig, sterk og haner benyttet enhver anledning til motangrep.Etter forrige sesong forynget de manchaften, og den fysisk krevende hockey er betalt så vel som Venera-spillet. Lag skreddersydd taktikk, spiller hva han har. Og det gjør det utmerket.

Den rolige styrken til Hanák er gitt av den pålitelige slovakiske Konrád. I alle syv vinnende kamper slo Olomouc ikke mer enn to ganger, de tre siste kampene vant målet.

“Du setter pris på hele manchaften. En null vinner ikke ofte. Vi vet at vi ikke gir mange mål, og vi er glade for å score så få mål. Håper at vi vil vare så lenge som mulig for å få dem så mye som mulig, “flirte Conrad, som som en ekstra gave til lørdagens 28 år har gitt den første null av sesongen. “Jeg lurte på at puckene slo meg.Jeg hadde et rent hode, jeg konsentrert meg bare om spillet, “var han fornøyd.

Og så var han komplimenter. Fra lagkamerat Skrbka: “Det var vanskelig. Liberec spilte veldig bra, og vi var mer i nummeret, for resultatet skyldes Braňo. Vi klarte å unngå svakhet, men vi skylder det virkelig til ham, ikke til noen andre. Vi forsvarte hele spillet, men han fanget det. Vi hadde tre sjanser og ett mål ble scoret. “Fra coach Liberec Peshan:” Olomouc-laget ga en veldig dedikert prestasjon støttet av den utmerkede Konrád. Vi hadde mange missiler, strømspill, vi var mye på hjulet.Dessverre kunne vi ikke få ztlaku enda ett mål. ”

Eller Olomouc assistent Tomajka ‘hjem var også mye press, men Konrad viste utmerket ytelse og har en stor andel i seieren. Vi var et lykkelig lag. Den første tredjedel lyktes oss ikke, vi var fortsatt på bussen. I løpet av de tre punktene er vi svært glade for. ”

White Tigers blottet tennene, men trykk ikke bite enda en gang. I det 53. minutt utlignet gjestenes mål. Forward Ripa merke til at porten beveger Skrbek teamleder, ga ham et pass og erfarne quarter håndledd spor pucken bak Lašák.

“Uheldig kamp. Vi var bedre for hele spillet, de hadde et stort skudd.Vi hadde også noen makt spiller, men denne gangen vi spilte ikke den beste, “angret Liberec-spissen Michal Bulíř, mens gjester hytta hørtes triumferende rop.

” Vi har 19 poeng, noe som er veldig bra. Nå står vi overfor en annen tøffe kamper, så jeg håper at vi vil fortsette, “befalte Skrbek. Det roer ham en visshet: “Vi har en gate, så det ville ikke være for mange mål”