West Ham – Fulham. Liv eller død?

Men fotball er så interessant at alt kan forandres om noen sekunder. I dag er du i leire, i morgen står du opp og kjører på en hest. Tre seire på rad over Chelsea, Tottenham og Norwich lot laget gå over til åttendeplass og komme seg nær European Cup-sonen. Videre er laget nå skilt fra det fjerde “mesterskapet” med bare to poeng. Foran spillet med “West Brom”, som “magpies” kan godt vinne. Det vil være veldig nysgjerrig om Pardew-truppen, om enn midlertidig, forblir i sone av lederne og klapper nerverne til hovedkonkurrentene for tittelen.

West Ham – Fulham. Liv eller død?

Etter 12 runder scoret begge klubbene bare 10 poeng hver og slo seg på grensen til nedrykkssonen. Slakteren går på 17. plass og “gartnere” i den 18.. I dag kan alt skifte, fordi lagene må “kjempe for seks poeng”. I “Fulham” var det ikke så lenge siden det var en bytte av trener, den nye rorsmannen var tidligere mentor “Anji” Melensten. Samtidig er Martin Yol fortsatt med i coaching-staben, og situasjonen er ikke helt klar. I alle fall kan den nye tandem ikke tilgis for det femte nederlaget på rad, derfor er det nødvendig å ta poeng fra “sommerboerne”. Når det gjelder Allardyce, har han ennå ikke uttømt sin tillitskredit. Men stemningen til ledere kan måles ved selve grensen til nedrykkssonen. Nå er det positivt, men etter noen timer er det klart å bytte. “West Ham” skulle løse litt forskjellige oppgaver denne sesongen. Men løp foran lokomotivet er ikke verdt det. I dag vil hammerne, som deres rivaler, kjempe for “hvit og svart”, “liv og død”.

Hva vil Pochettino tilby sin lærer?

Hovedinnretningen til den 13. runde av APL
“Southampton” under ledelse av Mauricio Pochettino står denne sesongen veldig kul. Laget savnet bare syv mål i 12 kamper og er femte i bordet. Det er viktig å understreke at “hellige” er foran Tottenham, Manchester United og Everton, og dette er dyrt.