Ulike medier i Italia rapporterer at den nye presidenten

Klubben håper at laget vil kunne opprettholde sin posisjon i hvert fall til jul. Imidlertid møtes de “hellige” i dag med “Chelsea”. Det er nysgjerrig at på kampens eve sa Southampton mentor Pochettino mange hyggelige ord til Mourinho og kalte til og med portugisisk sin lærer. Som vi vet, utdanner elevene ofte lærere, noe som kan skje i dag. I det minste er det nå vanskelig å nevne det uovervinnelige Chelsea-laget. Veileder for “hellige” så sannsynligvis på overraskelsene som styringen “BWA” og “Basel” ga til “Special”, og forberedte ham sin gave.

Pulis tar ansvar

“Crystal Palace” i går var en håpløs utenforstående av Premier League og hadde ingen håp om gjenfødelse. Men ankomsten av Tony Pyulis endret alt. Den nye lederen sa at dette var en ny utfordring for ham, og han var sikker på at han kunne beholde laget i eliten divisjonen. Pyulis-ordene kan ikke være tomme, siden begynnelsen allerede ble gjort i helgen, da “ørnene” slo “Hull” og forlot siste plass i bordet. Offisielt var Pyulis ikke en mentor, men allerede da ledet faktisk laget. Nå begynner moroa for klubben – tre spill med direkte konkurrenter. Vil den nye styringen “Crystal Palace” takle et slikt ansvar, bare tiden vil fortelle.

Ulike medier i Italia rapporterer at den nye presidenten i Inter, Eric Tohir, frøs samtalen om å utvide kontraktene til fotballspillere til februar-mars neste år.

I denne forbindelse har fotballportalen transfermarket.co.uk samlet en liste over spillere med kontrakter som slutter om seks måneder. Det er ti av disse spillerne.

Diego Milito

Ryktet har det til at i slutten av sesongen går en erfaren angriper hjem til Argentina, hvor han ønsker å fullføre sin fotballkarriere. Kanskje “Inter” burde ikke forstyrre dette med æresbevisninger for å holde angriperen og gi vei til de unge.