Spyttet på alt, skrev Nikolai i fjor sommer

Ved utgangen av desember 2016 returnerte fremover til Krasnodars plassering og begynte å forberede seg med hovedkampen for spillene i kampens andre halvdel. Dyrens mentor Igor Shalimov refererte til at fremoveren var “tung” og han trengte å bli “kraftigere og mer koordinert”. Husk at på den tiden var den nåværende målvakten til Lokomotiv Fedor Smolov på listen over skadede, og mange fans uttrykte forvirring om denne stillingen til treneren.

Boleslav mareritt: 18 mål i 18 kamper

Spyttet på alt, skrev Nikolai i fjor sommer en leieavtale med Mlada Boleslav. Ifølge angriperen var han rett og slett ikke tillatt å vise seg hvordan han skulle gjøre det, mens han nektet å gi en sjanse. Nicholas var glad for å vende tilbake til et kjent land, mens Mlada-partnerne visste helt godt sine muligheter takket være de personlige konfrontasjonene.

Cherchesov, han er her! Den beste russiske fremmøtet i 2018 i Tsjekkia

Spilleren tapte ikke tiden og lærte tsjekkisk språk – et godt eksempel for mange naturaliserte spillere fra det russiske landslaget som ikke ønsker å lære russisk. Mladas hovedtrener Dusan Ugrin Jr., som en gang var ved roret til Dinamo Tbilisi og Minsk, begynte å inkludere Nicholas på farten, men Nicholas jobbet ikke så bra den første sesongen. Fremmesteren gjorde bare 4 mål i 17 kamper, mens Boleslaws representanter fullførte sesongen på niende plass i finalebordet. Den nåværende kampanjen, så vel som sesongen i PFL, viste et ekte nivå av Komlichenko – han slo portene til sine rivaler i Fortune League 18 ganger, og han scoret 3 mål to ganger i ett spill.

Det ser ut til at i Mlada fant Nikolai seg, men etter en slik innvirkning vil Krasnodar logisk tenke på å selge en angriper til en sterkere klubb fra Europa. Vi anbefaler ikke å skynde hendelser – det er bedre for Nikolay å spille en sesong i Tsjekkia, for eksempel for en stor, og så tenk på å flytte til en betinget England. Det er svært sannsynlig at Komlichenko ville være perfekt for Championship eller den andre ti av Premier League på grunn av sin størrelse, plastisitet og fokus på porten.