Siden da kom vingen ut fra de første minuttene

Det er alltid ubehagelig å inkludere i listen over skadde, men Mendy fortjener inkludering av følgende grunner: a) det var mest tilgjengelig, men kom ikke konstant inn i oppstillingen; b) han ble stadig skuffet. Selvfølgelig er dette en fotballspiller i verdensklasse, men av en eller annen grunn skjuler han alt sitt talent.

Problemet er delvis, karakter: Mendy klarte å irritere Guardiola med noe, som oppfatter advokatens kjærlighet til sosiale nettverk som mangel på profesjonalitet. Det faktum at spilleren var i en nattklubb noen timer før treningen, hjalp heller ikke med sjansene sine. Han er bare 24, og det er fortsatt en sjanse til å gå tilbake, men så langt fortjener han ikke å spille for et slikt lag.

KENEDY (Newcastle)

En av Newcastles redningsmenn i 2018 har Kennedy fordampet et sted denne sesongen. For et år siden byttet han fra Chelsea på lån og scoret fire mål i 13 kamper. Hans kreativitet pustet livet i angrepet av Newcastle. Men hvor gikk den entusiasmen?

“Jeg tror ikke at problemet er i moral, selv om han vet at dette ikke er hans nivå,” sa Rafael Benitez i desember.

Siden da kom vingen ut fra de første minuttene i tre kamper: 4-0 fra Liverpool og to kamper i FA Cup, der Rafa støttet seg på reservister. Når du kjemper for å overleve, er ballasten i sammensetningen ikke nødvendig.

Mateo KOVACIC (Chelsea)

De verste spillerne i Premier League

Jorginho kan puste ut: for nå kan få erstatte ham. Når Surry prøvde å bygge Napoli i London så hans rivaler straks gjennom sin plan. Men hvis Kovacic, en berømt fotballspiller med erfaring i Champions League og World Cup, spilte på et tilstrekkelig nivå, ville laget ha helt forskjellige resultater.

Alt som kroatiske husket er lang rekkevidde streik forbi målet og et upålitelig spill i midten av feltet. Nederlaget fra Bournemouth med en score på 4: 0 var det siste strået: fra det øyeblikket tok Ruben Loftus-Cheek endelig sin plass. Det er ikke verdt å håpe at Chelsea vil kjøpe sin kontrakt om sommeren.