Pilsen kan redusere Olomoucs pannetap, Slavia venter på Opava

Høstsesongen i fotballligaen nærmer seg sakte mål, den første av de tre desemberrundene vil finne sted. Det starter i november på fredagens overture mellom Teplice og Liberec, de gjenværende duellene er spredt over tre dager.

To dueller på lørdag, tre på søndag, to mandagavslutninger, slik at det ser ut som den 17. ligaen. Hva tiltrekkes han av?

Ligaens åttende lag med den fryktede kanonspilleren, det femten-målet Komlenek, som sist satte et hat-trick.Mot ham lag med en ny trener, som ikke har vunnet syv ganger på rad.

“Vi vil ta farvel med supporterne våre i årets siste hjemmekamp, ​​men det vil ikke være lett, fordi jeg forventer mye disiplinert ytelse, ”sa Jozef Weber, en trener fra Mladá Boleslav.Vi må være årvåken og jeg håper at vi forbereder oss taktisk nok til å lykkes, ”la Norbert Hrnčár til, hvis andre kamp på Karviná-benken venter på ham.

Pilsen hoppet til fem poeng, og den første Slavia til og med til ni.

“Det at vi mister pannen er dårlig, men ingenting forandrer seg for oss.Vi må ta kampen som alle andre og vinne, “sa trener Zdeněk Ščasný i et intervju for klubb-tv.

Trettende Slovácko mot Sparta vil bli oppmuntret av en uventet 3: 0-seier over Ostrava, ledet av en ny trener Martin Svědík.

“Den nye treneren var ikke bare en impuls for Slovácko, de forandret måten de spiller og spiller ikke i antall pasninger, de er mer aggressive, angriper mer og spiller mer rett frem,” sa Ščasný, som kan stole på nøkkel midtbanespiller Guélor som manglet i de to foregående omgangene på grunn av gult kortstraff.

Det tiende bohemene 1905 venter på et derby med den nest siste Dukla.Kenguruer venter på fem duellseirer, mens Julisas lag har scoret fire poeng i de to siste rundene og holdt en ren konto hver gang. Vi må håndtere det. Fordi det bare er tre måter å fikse høsten på, og det er bare tre igjen. Vi trenger støtte fra fansen for å være med oss ​​selv når vi ikke har det bra, sier Martin Hasek, Bohemians trener. i sikkerhetskopien av Martin Hašek. Vi ønsker å forberede oss på det. Vi har en annen mulighet til å tjene viktige poeng, og det er slik konsentrasjonen og besluttsomheten vår skal se ut.Jeg ønsker et godt spill, “sa kollegen Roman Skuhravý.

Ostrava vil avslutte den ugunstige serien, som etter tre nederlag har falt ned til sjetteplassen. de snakket, alle sa sitt. Vi håper å si så sterkt at vi klarer kampen i Pribram bedre selv i poeng, sa Ostrava-trener Jan Somberg. tok uavgjort 2: 2.

“Vi har vist stor moral i de siste kampene, men jeg vil bare se mer kvalitet. Jeg vil aldri gi opp påstandene mine, og vi vil dele den med Ostrava. Oppmuntringen er at selv i en svekket line-up er vi i stand til å skape sjanser.Vi trenger bare ikke å få dumme mål, sier Josef Csaplár fra Příbram. Forsvarere bandt to ganger på rad 1: 1, mens Sigma vant bare en av de fem siste duellene og sist led en 0: 4-debakel med Mladá Boleslav. noen fem etasjer ned.Nå må vi vise litt karakter og spenst igjen og prøve å overraske i Pilsen, ”sa Olomouc-trener Václav Jílek. “Det vil være en test av vår karakter og mentalitet på slutten av høsten,” la han til.

Victoria kunne starte en viktig 2: 1-seier over CSKA Moskva i Champions League, som holdt henne i European League-spillet.

“Det er en stor fordel i de siste seriekampene hvis laget får en slik impuls,” sa Pilsen-trener Pavel Vrba. “Olomouc er så spesiell at den for tiden er i en vanskelig situasjon, men når det gjelder fotball, har det alltid vært kjent å spille veldig bra i kombinasjon og organisert,” la han til.

Jablonec har ikke tapt de ni siste kampene med Zlin, og har slått Fastav fire ganger på rad.

Begge lag har samme antall poeng, begge har erfaring med basisgruppen i European League – i fjor spilte Zlin , i år spilles av Jablonec.

“Vi spilte sesongen bra, vi setter pris på hvor vi er.Vi overvurderer ikke resultatene, det er fremdeles veldig jevnt. Vi får ikke to eller tre kamper, og vi kan komme ut av topp seks. Men vi har tenkt å beholde vår nåværende posisjon i det minste, “sier Michal Bílek, en Zlín-trener.

” Vi må bytte tilbake fra European League. Om høsten spiller Zlín forestillinger over standard. Oppstillingen deres har stabilisert seg, og alt fungerer med den nye treneren. Vi forventer ikke noe lett, sier Petr Rada-trener i Jablonec.

Opava forsvarte modig Sparta Cup i åttedelsfinalen i uken. vel, men på hytta fortalte vi spillerne at de ikke hadde noe å skamme seg over. Foran spillerne våre tar jeg av.Nå må vi bli skuffet og forberede oss på neste kamp, ​​sier Ivan Kopecký, en trener fra Opava, som ser frem til å møte serielederen.

. Slavia er av god kvalitet, men spillerne er overbevist om at alle kan spille. Jeg tror vi kan score, la han til for klubbens nettsted.