Når tomaten er modning på candy. Og Znojmo ler igjen

“Du kan ikke hoppe fra stå opp, sjansene for suksess er mindre. Jeg prøver å dra nytte av angrepet, men enda viktigere er det timing “, han råder bare 173 centimeter høy Šamánek, som gikk bort urostlejším mot rivaler. “Når det sparker godt, er i andre divisjon en god mulighet til å sette et mål på dødballer,” smiler hun.

Men hvem ble det introdusert fredagens kamp, ​​smiler Znojmo spillerne forventer. “Vi begynte halvhjertet, Varnsdorf var bedre på ballen,” innrømmet klubbens hjemmeside hjemmetrener Radim Kucera.

engstelig knirker kommer fra tribunene, men kuttet en kjekk liten Šamánek at i det 44. minutt best orientere savnet .

I stedet for å stikke, reiste han fingeren og maskerte munnen. “Det var ikke planlagt.Men jeg ønsket å gi oss og publikum jublet nepískali hvis handlingen mislykkes, “sier reservist, som ble applaudert igjen etter 51 minutter.

Šamánek seilte langs ryggen bar, hoppet besøker bønnestengelen og gjennom spenstige ble stjernen på en kald kveld. “Selv om det første målet skyldes flaks, det er meg dykk rullet, den andre var ganske fin,” entusiastisk det beste bildet den andre ligaen, som har til hans kreditt fem hit.

Znojmo takket surt kunne glemme dårlig periode. I midten av september mishandlet andre-liga truffet i Sokolov, hvor de tapte 0: 1, noen dager senere kom sammenbruddet Cup 0: 5 til liga Jihlava.Siden da har imidlertid Kucera kostnader igjen samle poeng og returnerte til i forkant av konkurransen. “Svingninger tilhører fotball”, sier Šamánek. “Men dette er en indikasjon på at vi har en moralsk makt.”

Takk til triumf over Varnsdrof at våren for administrative grunner, nektet å rykke inn den høyeste fotball konkurransen, er å se på andre-divisjon tabellen Jihomoravany svært vennlig.

Znojmo spillere kom tilbake på fredag ​​for å møte femten hovedfeltet og i helgene for å se om noen hopper fra konkurrentene. “Resultatene ble utgitt på sin mobiltelefon hele tiden fordi se fotball generelt.Kjæresten min og meg for det skriker “, sier 26-år Šamánek.

Før hans team etter forrige søndagens seier over Vyšehradem crammed Usti nad Labem. “Men i motsetning til oss, har hatt en gratis helg, vi får det allerede sprer seg”, sier support team, som i dag holder andre flyt posisjon. “Men vi ser ikke på det på den måten, vil det være viktig på slutten av sesongen,” lagt Šamánek, som tidligere spilte for Zbrojovka.