Los Eura. Hvem tsjekkere kan komme over, hva slags gruppe en trener vil ha

To spørsmål er avgjørende for tsjekkerne før lotteriet, som finner sted søndag 2. desember i Dublin fra klokka 12.00, og vi vil se det på nettet:

1. Enten de vil være i en gruppe på fem eller seks?

2. Hvem får de fra de første og tredje kurvene, eller hvilke hovedmotstandere vil kjempe om de to Euro 2020-promoteringspoengene? , Spania eller Sveits. Jeg skal ta det som et faktum, sier landslagstreneren i et eksklusivt intervju for MF DNES. Du kan lese den i lørdagsutgaven.

“Selvfølgelig ville det være bedre å ha en gruppe med fem medlemmer. To kamper mot sjette kurvlag som skulle falle av, kan gis til venner.Med all respekt, ville det være bedre å spille mot motstandere som ikke forventes å vinne med mange mål, ”mente Šilhavý.

Internasjonale kamper og kvalifikasjoner er i endring i Europa. Selve mesterskapet vil være spesielt. I ære for 60-årsjubileet for den første Euro, vil den finne sted i tretten byer over hele kontinentet.

I følge tidligere resultater spilte tsjekkerne League B, som inkluderte landslag fra 13. til 24. plass. Takket være to seire over Slovakia forble det tsjekkiske laget i liga B mens de sikret den andre kurven.

Overraskende falt Tyskland og Island fra liga A.Andre lag er Bosnia, Ukraina, Sverige, Østerrike, Russland, Danmark og Wales. Disse landene vil ikke være motstandere av tsjekkerne i kvalifiseringen.

Det vil finne sted bare i kalenderåret 2019, lag blir trukket inn i fem grupper på fem og fem grupper på seks.

, England, Sveits og Portugal, som er vinnere av de enkelte gruppene i eliteserien A. Poenget er at de ikke spiller kvalifiseringskampene i representasjonsperioden i juni, men avventer sluttspillet for League of Nations totalt. De trekkes etter preferanse og vil okkupere gruppene A, B, C og D.

Disse fire landene i den første kurven kompletteres av Belgia, Italia, Frankrike, Spania, Kroatia og Polen.Det følger at Polen ville være den mest akseptable rivalen fra seedet laget, der tsjekkerne vant 1: 0 i den forberedende duellen i november. I tillegg går polakkene gjennom en mislykket periode.

Slovakia, Tyrkia, Nord-Irland, Irland, Serbia, Finland, Norge, Skottland, Israel er i den tredje kurven, som skal være de vanskeligste rivalene å konkurrere på andreplass. og Bulgaria.

Hvem skulle en tsjekkisk trener ønske en gruppe?

“Jeg kan si Sveits, Israel, Kypros, Kasakhstan, San Marino, men det er ikke min stil. Jeg vil ikke spotte. Jeg tar det som det skjer, ”understreket Shilhavy.

Den fjerde kurven ved siden av Kypros skjuler ulemper. Albania, deltaker av Euro 2016. Hellas, europamestere 2004. Uforutsigbart Romania og Ungarn.Eller Georgia, høstens liga i D League.

20 land vil kvalifisere seg til den endelige turneringen, med de to beste i hver gruppe. De resterende fire spillerne kommer fra sluttspillet som finner sted våren 2020 noen uker før selve EM. Lag som ikke kvalifiserte seg, men vant sin gruppe i League of Nations i år, eller er rangert neste.

Hva betyr “neste rangering”?

ikke bare Island og Polen kan håndtere det, de ti andre landene passerer Euro.Island og Polen i sluttspillet til League A vil utfylle lagene fra League B, som ikke kommer videre fra kvalifiseringene og er rangert i rangeringen av landene i League B på femte og sjette plass. Det vil skje først i november 2019 etter at alle kvalifiseringskampene er gjennomført. Fordi League D også har rett til ett framskritt.

Om høsten vant Georgia, Hviterussland, Kosovo og Makedonia sine grupper. Et av disse lagene kommer til det valgte selskapet. Hvis ikke for kvalifiseringen, så for play off.