En annen test for “gunners”

Skal Suarez få en annen Liverpool seier?

Hovedinnretningen til den 13. runde av APLPhoto: Getty Images
“Liverpool” fortsetter, til tross for prognosene fra spesialister, for å opprettholde stillinger i den ledende gruppen. Wards Brendan Rogers er på andre plass og har en god mulighet til å score de neste tre poengene. “Reds” i denne turen går på besøk til “Hull City”. “Tigre” i de to siste kampene led to svært ubehagelige nederlag fra “Southampton” og “Crystal Palace” og er ikke i beste stand. Teamet savner mye, og dette er en stor sjanse for Luis Suarez å fylle ut sin personlige spargebyrå med vanlige mål scoret. En av de beste spillerne i Premier League kan lett bringe seier til laget sitt, i det minste er fansen teller på det. Hvis Liverpool virkelig skal kvalifisere seg for høye plasser, har han ingen rett til å miste poeng i en kamp med utenforstående.

En annen test for “gunners”.

Arsenals fremragende seier i Champions League over Marseille i midten av uken ga enda mer selvtillit og positive følelser til laget. Men nå må Arsene Wenger bringe sin hær sammen og sende den til Cardiff City. Og det vil ikke være et enkelt sammenstøt mellom to ulik motstandere, det vil være et ekte slag der London-klubben trenger seier. Og det er ikke engang det faktum at konkurrenter går på hælene sine, og ledelsen er ikke så sterk. Her er det snarere nødvendig å bevise igjen til alle, og først og fremst for seg selv at Arsenal har oppnådd stabilitet og kan gå hånd i hånd med den gjennom hele avstanden. I den siste runden klarte “Cardiff” å opprøre “MJ”, lekte med ham – 2: 2. Nå vil waliserne ta poeng vekk fra lederen. Det viser seg eller ikke, vi vil snart finne ut.

En annen overraskelse fra Newcastle?

Hovedinnretningen til den 13. runde av APLPhoto: Getty Images
Mer nylig var “magpies” i “meter” av nedrykkssonen, og lederen Alan Purdew var under press fra media og fans. Faktisk, i tillegg til dårlige resultater, tapte “Newcastle” i derbyen “Sunderland”.