Det er fem lag som ikke lenger hevder

Mid Tour

Det er fem lag som ikke lenger hevder noe og kjemper ikke for noe. Med stor sannsynlighet, “Rostov”, “Ahmad”, “Orenburg”, “Ruby” og “Ural” vil finne sted i midten av tabellen. Så, de vil ikke kvalifisere for europeiske Cup, og vil ikke kjempe i de siste rundene for å overleve. Disse lagene har nå en såkalt “comfort zone”. Selvfølgelig, hvis du slapper av mye, kan du betale for det og ende opp i sonen med overgangskamp, ​​men for dette må for mange faktorer spille. Det eneste konkurrentene kan konkurrere om er i syvende plass. Tross alt, vil hver lag, hver trener, hver spiller være så høy som mulig i stillingene. Forklaringen på dette er enkel: den første er sportspenning, den andre er penger og bonuser.

Golden Zenith, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse

Survival Tour

Kanskje, “Anji” og “Yenisei” vil ikke lagre noe, og de vil si farvel til RPL. Laget i seks poeng fra “Ufa” spiller nesten uvirkelig. De vil kjempe hverandre bare for ikke å være den siste. I denne runden slo “Yenisei” bare Anji og nærmet seg Makhachkala-beboere på en avstand på ett punkt. Kampen mellom dem vil fortsette til siste runde, selv om det er trist nok for begge rivaler.

Golden Zenith, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse

Når det gjelder overgangssonen, er situasjonen mer interessant. For “livet” vil kjempe Moskva “Dynamo”, Samara “Sovjetens vinger” og “Ufa”. Det er uavgjort i Moskva derby med CSKA kan være avgjørende for Dynamo. Så langt har de en “pole posisjon” og de er to poeng foran Samarans, og Ufa fire. Alt er i hendene på laget av Dmitry Khokhlov, som er igjen for å holde møter med “Rostov”, “Enisei” og “Arsenal”. Det ser ut til at de fortsatt får poeng for sikker.