Denne sesongen er det enda skummelt hvor

Sommeren 2018 var den beste i Pickfords liv. I begynnelsen av 2016/17 sesongen, ble han ikke engang ansett som den største på Sunderland, men på mindre enn to år forsvarte han landslagets farger og lagde sparer på VM. Men etter den raske starten syntes nedgangen uunngåelig.

Denne sesongen er det enda skummelt hvor mange feil han har gjort i Everton. Nå høster han fruktene av hans ustabilitet.

Så langt er det ikke for sent for Jordan Pickford å gjenvinne sitt tidligere rykte, men nå er de fleste sikre på at Jack Batland blir det første nummeret av de “tre løver” som kommer.

FRED (Manchester United)

De verste spillerne i Premier League

Manchester United ble sterkt kritisert for å velge å kjøpe Alexis Sanchez bare til podgadit City, men i tilfelle av Fred syntes overføringen berettiget. Paul Pogba klarte ikke å klare seg, Nemanja Matic ble ikke yngre, og denne gangen trodde City å erstatte Fernandinho med en annen brasiliansk – Fred fra Shakhtar. Hvorfor ikke drepe to fugler med en stein?

Nei, Fred var ikke forferdelig – bare veldig middelmådig. Ingen gnist, intet ønske, ikke rart-hodene langt unna. For 53 millioner pund kjøpte MJ en fotballspiller som ikke var bedre enn Scott McTomineus eller Andreas Pereira.

Ole Gunnar Solskjer kan bare håpe at resten om sommeren (og han kom ikke inn i den brasilianske truppen på Copa America) vil hjelpe ham med å gjenvinne sin form.

Maximilian MAYER (Crystal Palace)

Så langt, det eneste som Maximilian Mayer husket i Crystal Palace, er “åpenbaringen” til Wayne Hennessy, som viser seg ingenting om Tysklands historie.

Fem år da vi hevdet at Maximilian Mayer var en av Europas lyseste talenter, men da han var i Palas, ble det umiddelbart klart at alt ikke var så enkelt. Den tidligere midtbanespilleren “Schalke” spilte i 12 kamper i Premier League, deltok i tre mål og skiltes ikke i det hele tatt.

Gitt kontrakten i 125 000 pund i uken, er dette på en eller annen måte ikke nok. Ser ut som at tysken vil bli en annen dodging prodigy.