Den portugisiske forsvarer, så vel som Wallace

Den unge brasilianske forsvareren er i “Inter” for en ettårig leieavtale, men tilhører London “Chelsea”. Den 19-årige fotballspiller har ennå ikke fått tillit til Walter Mazzari, og gikk ut bare tre ganger for å erstatte, tilbringer på banen totalt 40 minutter. Hvis alt fortsetter på denne måten, må Inter trolig ikke kjøpe rettighetene til den brasilianske, hvis overføringsgebyr estimeres til 6,5 millioner euro.

Tohir i aksjon. Med hvem kontrakten vil bli utvidet? Foto: Getty Images

Esteban Cambiasso

Utvid kontrakten Cambiasso-team trenger bare. En erfaren argentinsk er en av de beste midtbanespillerne i laget denne sesongen. Det er hjertet av den sentrale sonen, og overføringen i 81,6% av tilfellene når sitt mål. Utvidelsen av kontrakten kan forhindre kun lønnen til spilleren. For øyeblikket er det 4 millioner euro per år, til tross for at Cambiasso allerede er 34 år gammel. En rimelig løsning ville være å forlenge avtalen for et annet år, men prøv å forhandle om en litt lavere lønn.

Tohir i aksjon. Med hvem kontrakten vil bli utvidet? Foto: Getty Images

Roland

Den portugisiske forsvarer, så vel som Wallace, er i Milano på lån, men eies av Napoli. Roland mottar i henhold til kontrakten 1,2 millioner euro per år, noe som er relativt lite i forhold til “Inter”. Denne sesongen spilte han åtte kamper og erstatter for forsvaret, vanligvis enten Ranocchia eller Campagnaro. Hvert lag skal ha en lignende spiller, som kan gå både i startlinjen og som en erstatning. Innløsningsalternativet innebærer at Inter skal betale en kompensasjon på 5,7 millioner euro for en spiller, og hvis han godtar lønnen han har på klubben, ville det være en god del.

Denne kenyanske fotballspiller har lenge glemt da han stadig gikk inn i feltet. På en gang ble han ansett som en ganske lovende spiller, men i sine 26 år hadde han bare 21 kamper hos Inter. Denne sesongen gikk Mariga aldri på banen, så vi kan anta at kontrakten med ham ikke vil bli fornyet.