Bare de smarte benene til Simer er ikke nok. Som en veteran kriger i Budějovice

Den mørke uttrykket hodet vanligvis skrådd i forhold til bakken og ingen unødvendige bevegelser. Bare en obligatorisk bølge av halvt tomme gallerier. Så tok han Jan Simak fredag ​​banen før kampen med Olomouc B. I kinnet så vanskelig å lese hva du synes før åpningen fløyte.

Etter første utgravning men Šimáková ansiktsuttrykk endres umiddelbart, vil gjennomføre en rettferdig okřikovat deres yngre partnere. Kommer til der det trengs.

På fredag ​​sendte de trenere til skuta videre til å legge podhrotového angriper. For en stund søkte Simak. Kald dusj som det første målet i Olomouc sjette minutt, som Hanáci ga straffe etter en hånd Ales Dvorak, men imponert i det hele tatt.

Men det var kapteinen som var den første tingen å prøve å redde.Et par minutter senere viste han alle som i de store ligaene er ikke mange spillere som er smartere enn han bena. Noen ganger en ballong tuklet med, og sendte ham til kanten av sekstenmeteren Hal, men han er en god sjanse for at han slår eneste spillerne foran ham. Men det var lenge alt som Dynamo selv Simak frem oppfunnet.

Kapteinen på Region og tjue minutters spill ŠLAPÁK stoppet Olomouc Sterba og deretter messed opp opptaket til skjæring. Dynamo spilt på det tidspunktet i en trekning.

“Jeg tror Simi også et par ting galt. I første halvår så jeg ham på en rekke unøyaktigheter, mye bortskjemt innspillinger, “sa han i en pause Dynamo trener Frantisek Cipro.Andre trenere tsjekkiske Budejovice har tidligere kritisert Šimáková spillet, kanskje etter et hjem uavgjort med Tábor 2: 2.

Ikke alene 36letý midtbane kunne ikke tro hvor innenlandske spillere for første halvdel av fredagens kamp kom. “Vi trodde at vi øker selvtillit etter en god kamp i Graz, men de begynner å komme under press. Dum feil rivaler har tilbudt ledelse av straffen, som påvirket mye av kampen. Noe vi sa, men det handler ikke om taler. Jeg likevel si noe, men vi må lære av feil og han gjør, “sa Simak mykt og igjen med hodet bøyd.

Men hans kaptein tale i pausene etter alle opptatt. Siden begynnelsen av andre omgang, Dynamo ytelsen bare forbedret. Langt mer han løftet seg Simak.I åpningsminuttene av andre omgang for å dra, selv om unødig rive forestillinger Chief Judge Adámkova hvor ofte gå gjennom noen øyeblikk. Til slutt var han den som bestemte seg for å lage litt Dynamo. Og han viste at bena er veldig praktisk.

I sekstitredje minutt med en lime behandlet ballen først viste motstandere som vil skyte, men han flyttet en avrundet to forsvarere. Tredje slutt beseiret i en duell én mot én, og i nærheten av Olomouc keeper hadde Simak hadde ikke noe problem å score. Din første i Dynamo. Det var det vakreste øyeblikk på kvelden. Dessverre, kun for Dynamo. Simak da fortsatt fikk et gult kort, men selv hans forbedre ytelsen ikke klarte å avverge nederlag 1: tredje “Her, dessverre har vi mål for deg selv, en konkurrent til dem eller nenadře.Korset er ikke en blekksprut som stilte med hver dorážku, “sa han veldig barsk kaptein etter kampen, ga bort et par signaturer og deretter ganske sint forsvant inn i garderoben.

Nå keeper Zdenek krysser sitt spill rost og tildelt ham tittelen beste spiller i Dynamo. Du kan bare være enig med det. “Honza er en fotballspiller som ønsker en ballong som ønsker å skape noe med ham. Det tilbys og kan omgåes av spillerne. Til slutt så du det selv, vårt mål måtte gjøres av seg selv, med tre eller fem gutter som gikk rundt. Andre angripere er praktisk talt ikke en sjanse, “sa Cipro coach.