At Dynamo ser ut som favoritter i kampen for et sted å spare

At Dynamo ser ut som favoritter i kampen for et sted å spare, fordi planen for sine direkte motstandere er ganske komplisert. “Sovjets vinger”, som har styrket seg godt i vinteroverføringsvinduet, men fortsetter å spille overbevisende, spiller fortsatt med “Akhmat”, “Spartak” og CSKA, og “Ufa” må kjempe mot samme “Spartak”, “Orenburg” og “Locomotive” “. Kalenderen er bare utopisk, men det er sjanser selv når de ikke er der, så det burde være interessant, fordi ingen vil falle inn i sonen av overgangskampene helt sikkert.

FourFourTwo-utgaven har samlet en liste over Premier League-spillere som nesten ikke kan sette den nåværende sesongen på listen.

Ryan PENSION (“Fulham”)

Enhver representant for “Fulham” kunne komme på denne listen, men bare fra Ryan Sessenona-fansen ventet virkelig på noe. De sa at Tottenham var interessert i ham om sommeren, og England-laget forbereder seg på å invitere ham.

Dessverre var Ryan Sessenon skuffet. Det hele startet bra, men hvis treneren Slavish Yokanovich alltid satte den i basen, så valgte Claudio Ranieri andre – de som nærmet seg sin taktikk.

Det slo hardt engelskmannens stemning, som fortsatt ikke vet hvilken rolle å spille: som forsvarer, vinge eller vinger? I Fulheam er to mål og seks assists ikke en tragedie, men vi håpet på mer.

Rashid GEZZAL (“Leicester”)

Jakten på Marez etterfølger fortsetter. Grå er ikke så bra som vi håpet, Musa var skuffet, og nå forbereder Rashid Gezzal seg på å forlate klubben. Ak, hvis du kjøper en algerisk vinger fra Frankrike, garanterer dette ikke at han vil bli en ny Marez.

Vi ventet på noe annet. Gezzal spilte for Lyon og Monaco League-mestere, men i Fox-leiren gjør han ingenting annet enn å kaste bort øyeblikk. For 12 millioner var det mulig å kjøpe noen mer nyttig.