Varner, Hall ta del av bly på Australian PGA Championship

Harold Varner III og Australian Ashley Hall har snappet en del av ledelsen med Queenslander Andrew Dodt på Australian PGA Championship på Royal Pines.

På nytt etter at sent stormene vasket bort torsdag ettermiddagens lek, Victorian Hall birdied tre av hans siste syv hull på fredag ​​morgen for å gå syv-under. Trioen holder en en-ledelse over Australian Matthew Griffin, som avsluttet sin avbrutt runde på seks under par på fredag ​​morgen. Tiger Woods returnerer med en-over-par runde på Hero World Challenge Les mer

Samtidig kom Varners trekk til toppen etter at han betting odds bonus uten innskudd birdied sine to siste hull, sluttet hans løp på torsdag hvor han gikk en under på fire sammenhengende hull midtveis gjennom sin runde.

“Det var en fin måte å avslutte,” sa Varner. “Jeg har spilt det bra.Jeg vil bare fortsette å gjøre det.Det er mye golf igjen. ”

Varner mistet en avspilling ved fjorårets mesterskap på Gold Coast-banen, og ble bundet for andre.

Griffin var den andre formspilleren fredag ​​morgen Han er et skudd foran New Zealander Ryan Fox og Julian Suri, mens verden No7 Adam Scott er bundet for syvende etter at han birdied hans siste tre hull på fredag ​​for å gå inn på fire under par.

Og mens Scott innrømmer at han hadde det beste av forholdene på torsdag, tror han at han er best egnet til å kapitalisere hvis vindene henter seg som forventet i helgen.

“Alt som blir tøffere, bør spille inn i min tjeneste,” sa Scott.

“Fordi jeg tror du må treffe greenene, og jeg er en god ballspiller og hvis jeg treffer flere greener enn noen, tror jeg jeg skal være i god form denne helgen. ”

Siste årets vinnende poengsum på kurset var en jevnspill av Nathan Holman, Dylan Frittelli og Harold Varner III, før Holman vant i en playoff – som konkurrenter sliter med å kjempe mot hylende vind i løpet av de fire dagene.

Det var en sterk kontrast til de syv-under-65 som ble bookmaker odds bonus rammet av Queenslander Andrew Dodt torsdag morgen for å gi ham den daglige ledelsen, som Scott finner seg tre skudd bak.

2013-mester Scott, savnet fjorårets turnering, men sa at han ikke forventer at forholdene skal være like godartede når han kommer tilbake på kurset en gang på fredag ​​ettermiddag.

“Jeg forventer (fredag) ettermiddag å være mye tøffere,” sa han.