Rivaliserte lag spør Fifa om å løfte Paolo Guerrero forbud mot positiv kokaintest

West Ham United har utnevnt Manuel Pellegrini som sin nye leder etter å ha inngått forhandlingene sent på mandag kveld. Pellegrini har signert en treårig avtale verdt opptil £ 7m et år etter møtet med David Sullivan, medeier, som hadde lovet at klubben skulle gjøre en “høy kaliber” -avtale etter avtale med David Moyes forrige uke.

Newcastle Uniteds Rafael Benitez var høy på Londons stadionsklubbs firmanavn og Sullivan intervjuet også Shakhtar Donetsks Paulo Fonseca sist mandag. Benítez kontrakt inneholdt en klausul på 6 millioner kroner, og Fonseca endte med å godta en ny avtale med Shakhtar.Unai Emery, som er satt til å bli med i Arsenal, viste seg å være uklar etter å ha forlatt Paris Saint-Germain, og det gjorde Pellegrini til å erstatte Moyes.Everton med sikte på å utnevne Marco Silva etter å ha slått Sam Allardyce Les mer

Claudio Ranieri var også i løp etter å ha blitt avskediget av Nantes, men italieneren ble alltid ansett som en risiko, og det forlot Pellegrini som den mest kvalifiserte kandidaten. 64-åringen, som vant Premier League med Manchester City i 2014, hadde brukt to år på å jobbe for Hebei China Fortune og var på £ 10m i året med den kinesiske Super League Club. West Ham var usikker på å godta å betale ham samme tall, men Pellegrini, som har fått full kontroll over overføringer, har akseptert en lavere lønn som fortsatt vil gjøre ham til en av de dyreste lederne i ligaen .Den chilenske fløy inn fra Kina etter å ha forlatt Hebei China Fortune over helgen, og navnet Rubén Cousillas som hans No2. Enzo Maresca vil forlate Sevilla for å bli med i coaching staff.The Fiver: melde deg på og få vår daglige fotball e-post.

“Jeg tror det fungerer sammen med eiere, teknisk personale og fans, vi har en viktig makt og kan tenke på å nå viktige mål for sesongen, sier Pellegrini, som lovte å spille angripende fotball.

“Jeg tror West Ham har et veldig godt lag.Jeg kjenner alle spillerne, og jeg så de fleste spillene de spilte sist sesong, så jeg er sikker på at med spillerne vi har i dette øyeblikket i truppen, og å bringe kanskje ytterligere fire eller fem spillere i, går vi å ha et sterkt lag. “Jeg er veldig glad fordi jeg går tilbake til en liga som for meg og jeg alltid sier det samme, er den beste ligaen i verden, og spesielt fordi jeg kom hit til West Ham fordi hver gang jeg snakket med eieren Mister Sullivan, hadde jeg alltid følelsen av at han vil ha meg. »Sullivan sa:” Det var viktig at vi utnevnte noen med kunnskap og erfaring med Premier League, som allerede har en forståelse – ikke bare av lagene og spillerne vi står overfor – men av West Ham United og våre ambisjoner.Facebook Twitter Pinterest Manuel Pellegrini vant Premier League-tittelen med Manchester City i 2014. Foto: West Ham United FC / West Ham United via Getty Images

Manuel bringer et rykte for å angripe fotball og få det beste ut av hans spillere. Vi tror han vil tiltrekke seg nytt talent til Londons stadion, samt forbedre dagens kamp. Fremfor alt er han en vinner, hvem vet hva som kreves for å lykkes på høyeste nivå og er drevet for å fortsette den suksessen. Manuel er den første West Ham United-sjefen som har en Premier League-tittel på sin CV, og vi tror at hans erfaring, kvalitet og påvist rekord for å ta lag fremover raskt, vil sikre at han lykkes her. Vi har lyttet til fans som ba oss om å være ambisiøse.Vi håper de er enige om at det er en spennende avtale. “West Ham er interessert i å utnevne Málagas Mario Husillos som sitt nye rekrutteringshode. Den argentinske arbeidet med Pellegrini i Málaga. Men Leicester Citys Eduardo Macià er en annen kandidat for en rolle som har vært ledig siden Tony Henry ble sparket i februar. West Ham, som må gi Pellegrini-midler til å styrke en ubalansert tropp, vil håpe deres Ny leder kan gi dem litt stabilitet. Moyes erstattet Slaven Bilic som leder i november og reddet klubben fra nedrykk, men atmosfæren var ofte giftig og tilhengerne tok sikte på protester i brettet under 3-0 hjemme-nederlaget av Burnley i mars.