Ostrava Troika kom til rett tid for å banke Prostejov

Ostrava dreie Petr Bohačík vist seg retten til å sende. Motsto doskakoval og på slutten ga viktige kurver. “Kampen var nervøs, men det bør distribuere,” sier Bohačík, som returnerte til Ostrava fra Pardubice.

Prostějov selv i den 34. minutt førte 47:41. Men innenlands og treere Hookra Bohačíka og bosatte seg i 36teBohačíková minutt etter en tre-punkts Tref seg opp på 54:49. “På slutten gjorde vi noen trær og vi forsvare motstandere mer skyve tilbake”, sa midtbane Vojtech Bratčenkov Ostrava.

“Det hjalp oss at vi endelig traff langveis fra,” sa Petr Bohačík. “Å gi i første halvdel av de to eller tre treere, det vil sikkert matche tidligere utviklet gunstig for oss.”

Prostějovský midtbane Luke Palyza sa at de ønsket å akselerere i fjerde ti minutter, men det var motsatt. “Hun kom til Ostrava. Hun ga tre raske treere på rad, til slutt gav noen kurver og vi angripe litt gal. ”

Ostrava i siste kvartal ga fire av hans totalt seks tre-punkts kurver. For totalt tretti tre punkter skutt.Denne fem gjester viste seg på femten forsøk.

“I fjerde kvartal skrotten vi ga trioen vi hadde netrefovali, og også lagt noen ekstra kurver,” sa trener Dusan Medvecký Ostrava. “Og når vi gikk gjennom Prostejov, så vi var ferdig med eufori på det. Fra vår side var det en stor ytelse, spesielt når det gjelder forsvar. ”

Treneren roste flott get for halv 25 poeng fra en slik offensiv lag som Prostejov.

“Hjem på slutten ble forvandlet til raketter som tidligere ikke var betalende”, sa trener Prostejov Zbynek Choleva. “De demontert vårt forsvar, men vi er i en tid da vi kunne gå til en større bly, ikke betaler šoupáky fra under kurven.Noen er ansatt i Ostrava forsvar og la spille hjemme Hookra rask punkt vakt som var veldig farlig. ”

Begge lagene var plaget skytespill. “Første halvdel av 23:25, det er horror. Ostrava er et kjent faktum at mange skyte fra avstand, og vi kan la det rive, “sa Palyza.

” Vi gjorde ikke slå mange åpne skudd, og likevel vant vi, “sa Petr Bohačík. “Prostejov er sterk og vi forsvarte ham hjemme. Jeg setter pris på seieren mer. “