Alex McLeish forteller at Skottland er skadet for å være giantkillers i vennskap

Wigan slo Manchester City i et nylig FA Cup-spill, så vi leter etter de slags forestillinger og fellesskapene til å spille over deres ytelsesnivåer som de aldri har gjort før. “McLeish antydet ved de sentrale tilleggene til USA-baserte spillere for å styrke sin tropp. Den tidligere Liverpool-forsvareren Danny Wilson spiller nå for Colorado Rapids, mens Sam Nicholson, den tidligere Hearts Winger, nylig flyttet til samme klubb fra Minnesota United. “Det er et par andre skotske gutter der ute som har god erfaring, kan vi kanskje ringe på,” sa McLeish. “Vi vurderer tingene på tirsdag morgen.” Skottlands leder er klar over bredere skepsis om motivasjonene til spillerne ved unibet ingyen fogadások avslutningen av deres hjemlige sesong.McLeish, som har tatt ansvaret for bare to armaturer i sitt andre skotske tenure, innrømmet at han må tread forsiktig med hensyn til å bygge relasjoner med klubber. Med Skottland ikke i VM, har klubber ingen forpliktelse til å sende spillere på internasjonal plikt til vennskap. McLeish valgte tidligere ikke å ringe på en nøkkelkamp med keltiske spillere når de var oppmerksomme på både deres behov for hvile og Champions League-kvalifiseringen i midten av sommeren. “Du må håpe alle andre virkelig ønsket å komme til å spille for deres land og forbedre karrieren deres, “sa han. “Det skal ikke være. Det er synd å miste Stuart, en enorm spiller.Men vi gleder oss til den overordnede store ordningen av ting.

Noen ganger kan ledere rase og si, “Vel, vi vil gjerne medisinere med dem”, men vi må stole på klubbene og vi må ha en rapport med klubbene. Det har definitivt vært en pågående ting. “Han la til:” Det har vært veldig vanskelig på dette unibet internetes sportfogadás tidspunktet med slutten av sesongen, og spillerne spiller på med skader de siste ukene. Vi har gjort noen innrømmelser med James McArthur og den slags ting, men de sena call-offene var skuffende. Men jeg skyller ikke på spillerne.

“Stuart har en liten tweak i hamstringen, han flaggte den opp like etter finalen i Scottish Cup på lørdag.” John Souttar gagging å spille for hele landslaget.Han har kommet gjennom systemet og prosessen og hatt en god sesong, så forhåpentligvis vil han fortsette å lære og forbedre det som har vært en veldig god sesong for ham. “