Betsafe innskuddsbonus Sverige

Et annet problem, eller minst en mindre ulempe, for spillere fra SNG, kan skyldes de særegenheter ved å sette inn / trekke penger. Faktum er at ved hjelp av Qiwi, Yandex penger og WebMoney, som er populære og elsket av oss, kan du bare fylle opp kontoen din. Men tilbaketrekningen må gjøres til Skrill (Moneybookers) -kontoen, eller bruk en annen metode fra de foreslåtte alternativene.

Det er en del på nettstedet med spesialtilbud, blant annet en velkommen bonus. Når du registrerer, gir Betsafe hver ny spiller en bonus på opptil 50 euro, forutsatt at han satser på registreringsdagen. Det er andre kampanjer, hvorav detaljer er i bonusdelen.
Line og Live Betting

Alle de ovennevnte mindre og litt mer upraktiske for en profesjonell spiller kan kompenseres med bare én faktor – kvaliteten på linjen.

Linjen på Betsafe nettside

Dette forklares av at selskapet ikke kjøper Betsafe innskuddsbonus Sverige linjen fra andre kontorer, og er selv en viss trendsetter på dette feltet. Betsafe selv danner linjer ved hjelp av sin analytiske avdeling. Derfor kan du finne mange interessante tilbud, hendelser på de “velsmakende” koeffisientene som du ikke finner på noe annet kontor i verden.

Et annet “triks” av Bookmakers ‘Office Betsafe – mye oppmerksomhet i linjen er betalt til hesteveddeløp og hund racing siden Disse konkurransene er svært populære i Storbritannia.

Live-betting-delen oppfyller de høyeste internasjonale kravene.

Livebids på Betsafe

Når det gjelder bookmakermarginen, er det ifølge spesialister gjennomsnittlig 9%. Den minste på basketball spill inntil 5%, den høyeste ved innsatser på fotball opptil 12%.
Støttetjeneste

Denne divisionen av Betsafe er stolthet i selskapet, fordi kundeservice spesialister er opplært av en spesialisert tjeneste (skole) på bookmakerkontoret.

Du kan kontakte supportpersonalet enten via telefon eller via e-post. Plus – du kan kontakte og få svar på russisk, subjektiv minus – ingen Live chat.

På grunn av utilgjengeligheten av Betsafe nettside for brukere fra Russland, anbefaler vi brukerne å benytte seg av juridiske bookmakere. aktiviteter som er regulert av CUPIS.