Newcastle Uniteds leder Rafa Benítez kritiserer Hull over EFL Cup-billettene

Alle indikasjoner er at Hulls bakken vil være knapt halvfull, med en mengde på rundt 13.000 forventet for et slips som begge sider uten tvil kunne gjøre uten, da de forsøker å henholdsvis forbli i Premier League og gå tilbake til den.

“Jeg vil gjerne se så mange av våre fans som mulig,” sa Benítez, hvis Newcastle-spillere forsøker å nå en første innenlands semifinale siden 2005, samtidig som de holdt kampanjens kampanje på sporet. . “Jeg liker ikke Hulls policy, jeg kan ikke kontrollere hva de bestemmer, men det er synd, ikke bare for våre fans, men for fotball generelt. Blackburns Charlie Mulgrew gir sin sidechock til å vinne i Newcastle. Les mer

< p> “Hvorfor ville du ha tomme stadioner når du kunne fylle dem Betclic med folk som ville ha det gøy?Den gode tingen er at det ikke er normalt her, men i Spania ser du stadioner halvt tomme og i Italia er det noen ganger bare 20% okkupert. ”

Newcastles manager er spesielt imponert over at flere tusen Tynesiders var forberedt på å lage en 6-timers, 300-milers tur til East Yorkshire på en vinterkveld på en tid da den store mengden av live-kamper på fjernsynet gir en potensiell trussel mot nærvær.

“Med så mye fotball på TV, det ville ha gitt flere fans muligheten til å se et spill live, “sa Benítez. “Det er synd at fotball trenger å være mer om de som går til spill heller enn om tv. Jeg liker alltid å se stadioner full fordi i siste instans er fotball for fansen.Dens fremtid handler om barn og familier som går til spill. “Med den voksende lokale ulykken med feilen fra Hulls eiere, Allam-familien, for å gi Mike Phelan en tropp som er fullt utstyrt for Premier League-kampen, Atmosfæren kan ikke være helt familievennlig.Den slags forstyrrelse på tribunene som ventes igjen, på tirsdag kveld, forklarer delvis hvorfor Newcastles Mohamed Diamé og Isaac Hayden var glade for å forlate Humberside etter å ha hjulpet siden, deretter administrert av Steve Bruce, vinn kampanje i mai i fjor. More info

p> Benítez må i mellomtiden sjonglere sitt ønske om å lykkes der utallige forgjengere har mislyktes og samle noen langvarig sølvtøy, med det avgjørende å holde Newcastle på toppen av Championship.

“Vi vil gjøre endringer, “Sa den andre tierens mest entusiastiske rotator. “Hvis vi går gjennom, vil jeg være fornøyd, men hvis vi ikke gjør det, vil jeg si at vi ikke var sterke nok til å konkurrere i to konkurranser på høyeste nivå.

” Jeg skal spille team som etter min mening kan gjøre jobben – uten å ta noen risiko ved å presse individuelle spillere for hardt og risikere skader.Risiko for at en eller to spillere blir ute for kanskje en måned, gir ingen mening. ”

Hvis en to-legged semifinale i januar kommer, må ambisjonen fortsette å bli suret av pragmatisme. “Hvis vi har utviklet seg og jeg må ta en risiko med en spiller [over fitness] fordi han kan hjelpe oss å være i finalen og kanskje vinne finalen, vil jeg gjøre det hvis jeg kan,” sa Benítez. “Det kommer an på hvor vi er i ligaen i januar – men hvis vi har sjanse til å vinne et trofé, prøver jeg å vinne et trofé.Det er 100 prosent sikker. “Til tross for hans ofte anstrengte forhold til Sir Alex Ferguson, Phelans gamle sjef i Manchester United, føler Benítez ingen kjærlighet mot Hulls leder. “Jeg har stor respekt for ham,” sier han. “Han gjør en god jobb, til tross for de siste betclic bonusz resultatene, spiller de bra fotball.” Mens Newcastle har et øye på League-turen til Nottingham Forest på fredag, besøker Hull nedrykningsmedlemmer Middlesbrough mandag kveld, forlater begge lederne med stort sett like dilemmaer.

“Mine spillere vil alle sammen gå så langt de muligens kan,” sa Phelan. “De skal gi alt.” Dette utelukker ikke en liten rotasjon av seg selv. “Vi har tre eller fire spillere som ikke har vært involvert hittil, og vi trenger å få dem ut på gresset, så vi skal bruke dem.Det vil bli endringer, men vi skal fortsatt være i rimelig god form. Det vil være interessant å se hvilket lag Rafa spiller. “Newcastle-midtbanespilleren Jack Colback, i mellomtiden, har blitt bøtelagt £ 25 000 etter å ha tatt imot en fotballforbundsforbrytelsesavgift for spill. Colback ble pålagt et brudd på regelverket som ble introdusert i 2014, noe som forhindrer spillere og trenere fra å plassere innsatser på noen fotballaktivitet over hele verden.

En klubb uttalelse sa: “Jack Colback har blitt bøtelagt 25 000 etter at han har tatt imot en feiltaking belaste i forhold til spill.Newcastle-spilleren overtrådte FA Rule E8 med hensyn til et spill plassert på resultatet, fremdriften, oppførselen eller andre aspekter av eller forekomst i en fotballkamp eller konkurranse 16. mars 2016. ”

Colbacks lovbrudd kom to dager etter at Newcastle tapte 1-0 i Leicester City og fire dager før de trakk 1-1 med sin tidligere klubb Sunderland da de kjempet desperat – og til slutt uten hell – å forbli i Premier League.