En stjerne verden ikke kjenner. Nikola fra Genfersjøen opplever en drømmesesong

“Tar spillet til neste nivå. Han spiller bra under kurven og på omkretsen og handler ikke bare om hvor mye han scorer, men også om rollen som leder og å skape stillinger for lagkameratene, “roser den nye treneren Steve Clifford.

Født i Morges, Sveits, Liggende ved Genfersjøen var han imidlertid sønn av basketballspilleren Borislav Vucevic (en tidligere lagkamerat av Predrag Benacek fra den suksessrike Bosnia Sarajevo), men tilbrakte barndommen på veien.

Med tiden bosatte familien Vučević seg i Belgia, og flyttet deretter til Montenegro, som Nikola representerer.

Men hva skal jeg se etter på Balkan når en person er talentfull? Allerede på ungdomsskolen hoppet Vučevič ut i verden. Han likte California, hvor han fortsatte til USC.Han kom tilbake til Europa kort tid etter utkastet på grunn av NBA-lockout i 2011 og det sekstende valget om å flytte til Philadelphia først etter en kort karriere i Future of Podgorica.

Dwight Howards flytting til Lakers tok turen til Orlando. Der presterer han jevnlig, men hans 17 poeng og 9 returer hjalp ikke Magic til å vinne. Klubben slo seg ned på ligagulvet.

Men alt er annerledes i år.

Takk til Vuchevich. “Jeg har jobbet mange treere i løpet av sommeren. De siste årene spilte jeg for landslaget, så jeg kunne ikke vie mye til individuell trening.I år hadde jeg mer tid, og de tre er et vanlig skudd for meg, ”påpeker Vuchevich en av de viktige forbedringsfaktorene. begge var gevinster), og scoret over 30 poeng bare tre ganger forrige sesong for hele sesongen. Han gjorde en trippel dobbel og i noen få andre tilfeller var han ikke langt fra ham. Nesten 40 prosent av eksperimentene hans transformeres fra bak lysbuen.

I øst er dette tallene som får deg til NBA Star Match.Den berømte Joel Embiid fra Philadelphia er blant de fem beste, men da burde han komme seg til Vuchevich.

Vuchevich forbedrer skytingen sin individuelt; “Jeg trenger ikke en spesiell trener. Jeg har en god skyteteknikk og jeg har alltid skutt bra. Det var bare for å bli vant til å skyte på avstand, ”tror han.

En av de viktigste motivasjonene for den beste sesongen kan være det faktum at kontrakten hans slutter om sommeren og han ønsker å tjene så mye penger som mulig. . Som 28-åring vil han sannsynligvis ikke se øyeblikket da den unge Magic-kjernen når sitt maksimale potensial.Aaron Gordon er 23 år, Jonathan Isaac er to år yngre, Mo Bamba til og med tre.

Det kan derfor antas at Vuchevich ikke blir i Orlando. Det er også spekulasjoner om at Magic vil prøve å erstatte det når verdien er høyest og få fremtidige valg i utkastet. Uansett kan fornøyelsesparkfansen være glad for å se laget sitt for første gang siden Dwight Howards avgang.