Andre gang superfavories hoppet ikke. Basketball spillere USK var ikke nok for USA

Pražanka og klarte å bygge videre på vinner 83:77, som kjempet i å velge en lignende tur i USA for fire år siden.

For USK var den siste testen før onsdag inntreden i den nye sesongen euroligové. Regjerende mester fra 19.00 til Königsberg velkommen tyrkiske Kayserispor.

Pražanka kom inn i kampen tre dager etter triumfen i den europeiske supercupen, som viste fremragende ytelse. Samtidig de igjen på banen mye krefter at de manglet på lørdag. I tillegg forsvaret ikke klarte å stoppe en av stjernene i rival Candace Parker, som bare i første halvår ga 18 poeng.

“Det var en stor skole for våre unge spillere.På små stillinger har vi vært bedre, men basketball spilles ved høye kurver og høy rival de spillerne vi har store problemer. I tillegg Parker vi ønsket litt hevn for finalen i Euroleague, men med oss ​​for Jekaterinburg tapt, og spilte en virkelig fantastisk. Dette Grinerová, noe som er veldig høy, og forårsaker problemer for alle, “sier trener USK Natalia Hejková.

amerikanere, som også er en uferdig gjennom hele sesongen WNBA, mens tsjekkiske mesterne i sesongen bare starte i andre kvartal fikk ledelsen til 19 poeng.Men Euroleague-mesterene kuttet sin poengsum til 10 poeng. I tredje kvartal forbedret amerikanerne imidlertid forsvaret, slik at det kun var åtte poeng til Prahas spillere og bestemte seg for å vinne. Det tsjekkiske laget, som hadde mistet den lurt sårede Martha Xargay i løpet av kampen, hadde ingen motstand. Treneren Hejkova har derfor brukt resten av spillet hovedsakelig for å gi de unge spillerne en verdifull opplevelse mot de beste spillerne i verden.

“Jeg er glad vi spilte det fordi det vil bringe oss tilbake til bakken. Selvtillit er en god ting, men dette har brakt oss tilbake der vi trenger å være.Super Bowl er allerede en ting fra fortiden, og den nye sesongen vil være noe annet, sier Heik.

“Det var hovedsakelig forberedelse for begge lag. Vi venter i midten av Euroleague og vi trengte å spille flere spillere. Derfor er jeg glad vi hadde en sjanse til å konkurrere med en så stor rival, “la hun til.