Høye, bittesmå, sterkere. Alle kan spille i amerikansk fotball

Idrettslig kropp og sprint var du best? Flott, du er ideell for en bred mottaker.

Hvis du er en mindre karakter, hva med å løpe tilbake? For rask løping er smidighet alltid nyttig.

Det er ingen hastighet og smidighet i hjørnebakke eller sikkerhetsposisjon.

Og hvis du har noen ekstra kilo, vil du finne et sted for deg.Offensiv og defensiv linje trenger gutta som bare ikke beveger seg.

Så hvis du ønsket å gjøre den samme sporten med bestevennen din eller til og med broren din, men de fysiske ferdighetene dine ville være helt annerledes, så vil amerikansk fotball for deg kan være en interessant løsning.

Ulike brødre av NFL-stjerner

Ligner på Kelce-brødrene som tilhører stjerner i sine innlegg i verdens mest populære liga. Yngre Travis som en fantastisk stram ende samler touchdowns i Kansas-trøya, eldre Jason som leder for den offensive linjen i Philadelphia forrige sesong feiret en seier i Super Bowl.Til tross for det faktum at den mer berømte Travis er en godt bygd, flott atletisk utstyrt humla og Jason er en sterkere figur, mindre i statur med et betydelig lavere tyngdepunkt. Begge vil finne veien på banen. More

“Dette er skjønnheten i amerikansk fotball. Det betyr ikke så mye som forutsetningene dine.Når du jobber hardt, kan du hevde deg med enhver fysisk tilstand, ”roser Jason Kelce, et av de beste sentrene i NFL. >

En enda større forskjell i mangfoldet av amerikansk fotball finner du i den tsjekkiske Bitters League, der Ladislav Pulec var forsvarslinje for det beste laget i Praha Black Panthers denne sesongen. Quarterback og lineman Den tre-gangers vinneren av den tsjekkiske høyeste konkurransen med sin fyldige figur var en av de defensive pilarene til Black Panthers. Hans eldre bror Vojtěch i hjemlandet Liberec utmerket seg først som en bred mottaker, flyttet senere til post-quarterbacken.I dag i Hradec tilhører Kralove lederne av lokale drager.

“Forskjellen mellom meg og broren min er tydelig, jeg er mindre og veier over 125 kilo. Jeg bruker dynamikken, styrken og følelsen for spillet. En bror er en høy idrettsutøver som er avhengig av hastigheten og omfanget av kroppen hans for å fange og kaste. Så vi er ikke like i karakter og spillferdigheter, og likevel synes jeg det går bra med oss, sier de yngre brødrene hvis amerikanske fotballreiser skal gjenforenes. på Hradec Dragons.

“Vi spilte sammen tidlig i karrieren i omtrent fire år. Alltid på motsatt side av kurset. Broren min brakte meg faktisk til amerikansk fotball.Til slutt fanget det virkelig tankene mine, ”husker Ladislav, som lenge har spilt ishockey.

Bare i amerikansk fotball møttes gigantbrødrene i lang tid. “For andre idretter varte jeg ikke lenge. Og hockeybror har aldri spilt, forklarer han.

Sammen for prosedyre liga. Den tredobbelte Betclic mesterens erfaring vil komme godt med. Samtidig håper den yngre broren at å flytte ned en etasje ikke vil bety hans slutt på det tsjekkiske landslaget.

“Jeg vil prøve å holde spillferdighetene mine så høye som mulig.Jeg håper de beste kommer inn på landslaget uansett konkurranse de spiller. ”

Og hva betyr amerikansk fotball egentlig for ham?

“Det er den beste sporten for meg. Selvlæring etter video, for så å bli bedre på treninger med lagkamerater. La oss ærlig si, i hvilken annen idrett er muligheten til å komme til det nasjonale nivået innen fire til fem år? Det er en stor belønning for tiden du bruker, sier mannen som fant seg i amerikansk fotball.

Takk til broren.