Volleyballspillere på tyskerne var ikke nok i det hele tatt, det europeiske mesterskapet for dem ender

Tyskerne konkurrerte i en direkte duell for tredje plass i siste rullende runde, men angrepet falt bak betydelig bak dagens rival og hjalp ikke hyppige endringer av trener Zdenek Smejkal. På feltet sendes fra benken Spiker Baránek og Filu opptakere Paul Bartos, Holubec blokkere og andre libero Pfeffer.

Det tyske landslaget har vært bedre fra start, og det kom stor risiko siden lørdag la resten bærebjelkene. Tvert imot, har tsjekkerne ikke gjort en forestilling på lørdag mot Nice bulgarerne, som bukket under for en fem-kamp. Jeg klarte å ta den nederlandske fredag ​​satt i dag i noen av de tre akter komme over 16 poeng.

“Hun bestemte seg hovedsakelig fitness. I går spilte vi en fem-kamp.De som spilte hadde liten tid til å regenerere, og selv om de ville, kunne de se at de var overalt senere, sa coach Šmejkal Radiožurnálu. “Det tyske laget var uthvilt, i går spilt en tispe, det spilte ingen rolle for dem. Tap av makt bestemte seg, “sa treneren.

Målet som skal overføres fra gruppen, møtte ikke det tsjekkiske laget. Smeykal var skuffet og minnet om at ME var et ungt lag. “Det var overveiende spillere fra ekstraliga, de overgav maksimalt, og jeg ville ikke like skyggen av dagens klare nederlag for å falle på dem. Jeg tror at denne generasjonen ikke si det siste ordet, “sa Smejkal.

Recorder James Janouch var irriterende at kampen med tyskerne var så klart. “Vi begynte å studere som tuller. Den eneste situasjonen vi ledet var starten på det tredje settet. Ellers lot de oss ikke gå.De viste verdensklasse volleyball, spille hardere, vi bør ikke hoppe på morgenen og vi var slitne. Vi hadde reserver, “sa mester spiller for Dukla Liberec. Hjem

Teamet manglet angrepspunkter i fravær av både vogner hundre ganger for å avslutte tredje spilleren diagonal Finger fikk bare 10 poeng. Likevel, han var helt klart den beste tsjekkiske spissen rapport som i de siste årene, henger etter de europeiske lederne. Bare i 2011 i Karlovy Vary ME tsjekkere gjennom til sluttspillet.De har lenge husket den siste store suksessen – fjerdeplass i Ostrava 2001. Estland – Kroatia 3-0 (19, 18, 10)
Frankrike – Italia 3-2 (-23, -21 , 19, 17, 13)

Belgia – Slovenia 3: 1 (25,

Finland – Slovakia 3: 0 (24, 22, 22)
Russland – Serbia 3: 1 (23, -21, 18, 20)