Volleyball overraskelser med Bulgaria nådde ikke, de mistet for andre gang

“Vi gjorde mye utvungen feil, og at vi i utgangspunktet mistet fjerde sett og i det femte kan vi si litt av atmosfæren. Likevel må jeg berømme gutta, “trener Zdenek Smejkal Radiožurnálu.

“Alle har gjort utmerket forsvarsopptreden. Hindre dem i boksen på nettverket, og det holdt oss inne i kampen. På grunn av det faktum at vi spilte på en slik spenning og eufori, og klarte og nettverksangrep, og derfor et slikt resultat, “sa han.

Etter fredagens tap for Nederland i trenerne gjort to endringer i rapporten. Fra begynnelsen var de på banen Mach blocker for første gang i sin karriere på ME spiker Michalek. “Det er galt. Følelser er trist, “sa Michalek.

bulgarerne etter en klar seier over tyskerne trodde slappe av og la din stjerne Nikolova.Og tsjekkerne spilte engasjement, besluttsomhet, og hans prestasjoner i utgangspunktet frøs hjemmelaget og nesten overfylt hall. Sett og halvparten av huset spilt. Etter å ha vunnet åpningssettet bly i den andre på fem punkter. 12: 7, men før det andre sett etter at svikten og feil komme

ført med en opptaker Janouch ledning fem punkter på tjenesten startet stort tredje settet, hvilke tsjekkerne de la ikke slippe. I forsvaret klarte vi å Libero Christopher, Michálek på inntekt og arbeid variert angrep. I det fjerde settet med volleyballspillere ledet igjen, men staten 9: 6 demonstrerte kvaliteten på bulgarere som viste sin styrke og tvinge et tie-break

veksten av en avgjørende fase volleyballspillere kom ut.. De mistet fort 3: 8, mislyktes med å vinne og angrepet mistet en streik.Det er derfor de forlot nederlaget.

“Vi burde ha vunnet. Det fjerde settet vi skrudd oss ​​selv og det var trolig den avgjørende settet, som vi har kanskje mistet spillet, “sa Michalek, forfatter av tretten poeng.

Igjen, dommerne var upresise og tsjekkerne er veldig irritert. “Selv om dommerne har vist dårlig ytelse, gir det oss ikke rett til å senke hodene våre. Vi er et ungt lag, og vi skal kjøpe noen feil. Når det vil forbedre, vil vi være vellykket. ”

På søndag venter volleyball duell med tyskerne, som uventet tapte begge sine kamper. “Vi må spille så vel som bulgarere og da kan vi tenke på å vinne.Vi trenger ikke å bekymre oss for det, og vi må jobbe med hver ballong, “sa Michalek. “Jeg vil gjerne gå ut av gruppen på grunn av gutta. «

Nederland – Tyskland 3: 2 (-17, 23, -22, 21, 13)

, 22, -22, 18)
Italia – Kroatia 3: 0 (22, 21, 19).

3: 1 (21, -28, 26, 13)

Serbia – Finland 3-0 (19, 15, 21)