World Rugby kommer ut med en Sportingbet kunngjøring eller noe

Så vi ser hva som skjer. Vi ser om World Rugby kommer ut med en kunngjøring eller noe. ”

Forsøket ble ikke godkjent etter at tv-sjef Shaun Veldsman kalte Owens oppmerksomhet på en hendelse som involverte Haylett-Petty og New Zealand fløyen Julian Savea. Da Savea prøvde å hente Speight, løp Haylett-Petty over sin linje og utvidet sin høyre arm og tok kontakt.

Beslutningen om å utelukke forsøket ble gjort av Owens etter samråd med Veldsman og å se på hendelsen på den store skjermen på Eden Park, og ber om at den tidligere Australia-senteret Rod Kafer sa at walisiskmannen ikke skulle dømme en Sportingbet annen internasjonal kamp, ​​en utbrudd han senere kvalifiserte.Regel 10.c holder ikke på sannsynlighet og sier: “En spiller må ikke med vilje flytte eller stå i en posisjon som hindrer en motstander fra å takle en ballbærer.” Det åpner seg for tolkning fordi det ikke leser “fra å forsøke å takle en ballbærer “så en blokk på en spiller som ikke hadde noen sjanse til å fange opp, implisitt ville ikke avbryte et forsøk, men hvis Haylett-Petty hadde trodd at Savea ikke hadde noe håp om å fange Speight, ville han ikke ha forsøkt å sørge for det.

Australias kaptein Stephen Moores uttrykk i sitt intervju umiddelbart etter kampens slutt sa mer enn ordene han uttalt.Han var berettiget til å føle seg hardt utført etter at en lignende hendelse ble gjennomgått i Twickenham da Wallabies og England ble bundet 13-13 i begynnelsen av kvartalet i 2013.

Kampen ble bestemt av en Owen Farrell prøvde etter at han hadde kjørt mellom to motstandere, hvorav en var Moore, som omtrent hadde hendene til den utvendige halvparten uten å true å holde fast. Dommeren den dagen, George Clancy, gjennomgikk Sportingbet Brasil poenget fordi Moores vei til Farrell først ble blokkert av Dylan Hartley.

Clancy bestemte seg for at “det ikke hadde vært nok hindring”, selv om problemet i henhold til 10.c Også involvert Hartleys hensikt, og tildelt prøven. Det bad spørsmålet om at hvis Moore hadde kommet svært nær å takle Farrell etter å ha blitt hindret av Hartley, ville han sikkert ha gjort utfordringen fortalt om han fikk en gratis løp.Han har ikke noen babbling råd i øret hans: det følger at hvis en tv-kamper offiser ber om en dommer å vurdere en hendelse, er han klar over hva han mener utfallet skal være.

Vurderinger er laget i Amerikansk fotball av lederne av de involverte lagene. De har tre hver, som kan brukes til en hendelse hvor som helst på banen, og de blir straffet hvis man ikke opprettholdes ved å miste en timeout. Med trenere i rugbyforbund Sportingbet som sitter foran bærbare datamaskiner i løpet av en kamp, ​​kan det samme systemet bli introdusert i sporten, uten en sanksjon for en feilt vurdering, og lar TMO trekke en dommerens oppmerksomhet på en handling med dårlig spill.