Det spennende løp i Russland ble vunnet av Hamilton, Mercedes’s Constructors ‘Cup

Force Indias tredje plass ble feiret. For første gang i sesongen, en representant for den indiske stallen klarte å komme blant de beste. Sergio Perez ble håndhevet på grunn av risikabel strategi, når dekk endring fottøy i det 12. runde.

meksikanske stor hjelp ved et uhell på siste runde da Kimi Raikkonen også ønsket å innhente tredje landsmann Valteriho Bottase og slå ham fra nedskutte spor. Med den skadde Williams ikke var mulig å fortsette med en brukket Ferrari Raikkonen fullførte løpet på femteplass i det minste. Men forvaltere straffet ham for farlig manøver og falt til åttendeplass.

En spent og svært glade Lewis Hamilton møtt publikum på pallen i russisk og ler på alle sider.Ikke rart at forsvaret av tittelen er innen rekkevidde. “Først var det veldig interessant og veldig stramt, og det er synd at vi mistet en bil. Det er sant at det ikke var så spennende på slutten, “kommenterte han på andre halvdel av løpet da han ledet ledelsen uten motstander.” Det er flott å slå Ayrton Senna i antall seire, “Lagt den britiske pilot på sin 42. årsdag.seier i Formel 1. “Race for Mercedes er min drøm, uten at dette teamet, kunne jeg ikke gjøre det.” Med en straff for Raikkonen forsvares Mercedes Constructors’ Championship, Ferrari grunn Fin krenkelser mistet verdifulle poeng.

Glad var også Sebastian Vettel, som flyttet til andreplass i den rekkefølgen av World Cup og fire løp før slutten av serien ligger etter føreren av Mercedes med 66 poeng.

Selv om ikke vinne som i Singapore, Vettel kan ikke klage. “Det var et fantastisk løp og på ett punkt jeg selv håpet jeg kunne gjøre det til Lewis.Det fungerte ikke, men jeg er veldig glad, vi gjorde en god jobb. “Ferrari er et Mercedes-team nærmere enn noen løp, og Maranello ser frem til neste år. “Vi konsentrerer oss om arbeidet vårt, vi går trinnvis, og jeg tror at neste år vil vi være litt nærmere Mercedes. Jeg gleder meg. “Sergio Pérez er fortsatt den siste vinneren i fjor i Bahrain. I Russland fortsatte han videre med den risikable strategien om å ha mer enn 40 runder på et enkelt sett med dekk. Uoppnåelig lyktes det til slutt.

“Skjøtet før målet virket det som om vi hadde mistet alt og i det øyeblikket var jeg nede under.Vi fulgte en masse tanker i hodet mitt, “han beskrev sine følelser i det øyeblikket da han var i et hjørne og overtok Bottas Raikkonen. Home,” Jeg gikk på dekkene mine mange runder, spesielt foran var veldig, veldig slitt. Da tredje plass i fanget mitt falt i fanget mitt, var jeg ekstremt glad. “I begynnelsen av november vil Formula One-bilene lede etter Mexico etter lange flyvninger. Det vil bli en ferie spesielt for Pérez. “Jeg ser frem til Grand Prix i Mexico, blir det for meg en merkelig følelse å gå til Formel 1 før hjemmepublikummet” planer Pérez foran hjem rase.

Den tredje kvartals klassifikasjoner falt Nico Rosberg, for hvem i dag rase ferdig i den syvende runden.Mercedes tyske rytteren, som red sporet fra pole position, led av tekniske problemer. “Formelen er utrolig hvordan han kan være tøff noen ganger”, sa Rosberg, som før løpet, miste andreplassen til Hamiltons 48 poeng.

“Etter en god start, holdt jeg ledelsen, og han mente deg. Men kort tid etter at han gikk ut på banen safety car, brøt jeg ned gasspedalen. Det var ganske farlig og ender opp med tiltalende måte, “sa Rosberg, som ikke er ferdig med andre Grand Prix av de fire siste.

Hamilton mistet 73 poeng og spillet allerede, er det bare 100.” Skaff tittelen vil bli vanskeligere men hvis jeg vil fortsatt være noe å bryte, så jeg would’re aldri feil.Jeg vil kjempe og prøve å vinne i Texas “, sa Rosberg mot følgende USAs Grand Prix.

Etter roligere midten periode flyvende biter av karbonfiber banen igjen mot slutten. Bottasovi, som var etter oppsigelsen Rosberg på andreplass, bare kom ut pitstop. Falt under dekk erstatning for Sebastian Vettel, som kunne kjøre forbi ham på sporet og har nådd et nivå av Kimi Raikkonen med andre Ferrari. Posisjon før han kunne forsvare ham, men dramatikken tok ikke slutt.

Nesten tjue runder med Bottas på slep med Raikkonen kjempet bak en tregere bil med Daniel Ricciardo Red Bull. Australieren kom foran dem tidligere i boksing og ønsket ikke å gi slip. De begge mistet sjansen til å kjempe med Vettel.Hvis de gjør seks runder klarte før Ricciardo blir sto i veien Segi Pérez.

Den meksikanske på sjetých viskelær han prøvde å forsvare tredjeplassen hva det var, men den runde før mål det Bottas igjen stengt ute Kimi Räikkönen. Fin måtte gå tilbake til det tredje stedet han holdt etter starten, en enkelt runde. Han måtte sette alt i det. Bottas flyttet fremover i fjerde hjørne, men Räikkönen brøt i siste øyeblikk og stoppet Ferrari sin “nese” i hjørnet. Konkurrenten med Williams klarte selvfølgelig ikke og slo på Räikkönen, som sannsynligvis ikke kjørte på samme måte som han var. “Hva gjorde han?” Bottas lurte på radioen.Den eldste rytteren har et rykte for en rettferdig rytter som er bedre enn en ulykke. Etter å ha kommet til mål var det hovedsakelig om hvordan idrettsutvalgene skulle møte kollisjonen. De ga deg rett til å straffe Bottas og Raikkonen for å straffe. Med et halvt minutt ekstra, droppet han til åttendeplass.

Det neste løpet av mesterskapet er USAs Grand Prix i 14 dager på Austin-kretsen.