Håndballspillere i kvalifiseringsrunden i EM har vunnet i Ukraina

Den tsjekkiske laget og gjort et betydelig skritt for å gå videre til mesterskapet i Sverige. I de neste kamp kvalifikasjoner velkommen landslaget mars Serbia.

Den siste turneringen i Sverige passerte de to første lagene fra hver gruppe, og det beste laget fra tredje plass.

“Denne seieren er et nytt skritt mot til sverige Men det ville i mars for å plukke opp noen punkter Srbkám, “sa han i en pressemelding dikt. “Bedre start kvalifisering vi kan be om,” sier John Wingers Knedlíková.

Tsjekkerne startet i Uzhgorod godt. Tre mål å raskt etablere en leder i det sjette minutt føre 4: første Men så kom den store elendighet i angrepet.Bašného teamet nesten tolv minutter shooter stille og ukrainere hadde slått poengsummen.

De tsjekkiske spillerne var clueless i angrepet fortsatte, uvitende hjelp med hjemmeforsvaret og skjøt fra distanse og fra uforberedt stillinger. Ukrainsk imot, ga flere av billige wickets av mellomdistansen, og like før pause fikk pětigólové lederskap, som i siste sekund av første halvår korrekturlese Adámkova.

“Spillet vi startet bra, men etter to neproměněných sedmimetrových kaster jentene sluttet å tro. Dette Ukrainere begynte å aktivt spille i forsvar og angrep, vil vi være nok til å gå tilbake til forsvaret, og derfor snudde stillingen, “sa diktet.

Etter endringen av sidene, men bortelaget har lagt betydelig. Han gjorde sitt forsvar i forsvaret, og da han var 36 år.Luzum senket minuttet etter en individuell handling, i motsetning til ett mål, tok den ukrainske treneren en avslappende tid. Men den tsjekkiske republikken bråket ikke, og Knedlík snudde spillet i det 39. minutt.

Gjestegruppen kom tilbake fra starten av spillet og like før midten av den andre hendelsen økte den til 18:16. Uncredibly scoret defenseman Štěrbová kampen, som farvel til sin karriere i dag. Da opplevde de erfarne Luzum og Tsjekkene tre mål. Rollene på banen var helt reversert, og ukrainerne, som hadde mistet sin kvalifisering til Serbia i utgangspunktet, kunne plutselig ikke komme inn i angrepet. V 52.minutt justert Keclíková av sjuere allerede ved 21:17 og avsluttes tsjekkerne har klart uten problemer.

Det beste toppscorer med syv mål var bare sytten Kamila Kordovská. “Første halvdel var en demonstrasjon av hvordan vi ikke skulle spille, og andre halvdel, som vi må. Han var utmerket fra vår side. Vi klarte å oppnå det vi sa i pausen i kabinen, “sa Kordovská, som spilte for kopling av erfarne Iveta Luzumová.

” Med Iveta så vi spilte for første gang, og det lyktes oss. Det var flott. Bare fordi jeg er den yngste, støtter de andre jentene meg, sa Kordovska.

“I pausen vyříkali vi slutten av den første halvdel at vi kom ut. Kamila oss Koblinger fungerte veldig bra og det er flott at vi har snudd kampen.Vi ønsket å gjøre noe akseptabelt resultat, som vi gjorde, men jeg tror at kvalifikasjonen ikke blir bestemt til neste juni i siste runde, “tilføyde Luzum.