Tyskland vant gruppen. Den fremste deltakelsen i ME feires av Albania

Tyskland slo første halvdel av Georgia 15: 2, fortsatt 0: 0. Reus var den mest aktive spilleren på slutten, men savnet også Revišvilim og hans unøyaktigheter. Etter endring av sidene scoret Müller straffespark, bestilt av Pavel Královec etter Kankava-feil. Bayern München-angriperen var ni ganger i kvalifisering. Favorit har ikke holdt ledelsen for lenge. Etter et hjørnespark reduserte Hector ballen fra lime til Kankav, og han sammenlignet ballen. Tyskerne reddet Kruse i det 79. minutt, og scoret bare tre minutter på banen. I 13. minutt i Polen-Irland-duellen åpnet han en scoring etter et hjørnespark av Grosický-skuddet bakfra Krychowiak lime.Men et minutt senere fouled han på kanten av området Pazdan og beordret Walters straffe.

Et øyeblikk senere de andre målene frydet seg hjem, men tidlig på grunn scorings handlingen innledes offside. På slutten av en halv bestemt seg seieren i Polens Lewandowski, som i denne kvalifiseringen syklusen, scoret 13 mål og bundet registrering av tidligere Nord-Irland fotballspiller David Healy. Hjem

Selv om Armenia hadde en bedre kamp med Albania statistikk for besittelse (60 prosent ), effektiv i slutten, men de var gjester. Først bash skudd Kasparov keeper nettopp startet ballen i eget mål ulykkelig flyttet Hovhannisyan. I det 25. minutt, da han forandret retning på et innlegg Memushajův Djimsiti og økte ledelsen Albania. På den siste 3: 0 Gjest justeres i andre halvdel Sadik.Armenia endte uten en eneste seier nederst på bordet.

“Da jeg begynte å spille for Albania for tolv år siden, trodde jeg aldri det ville komme den dagen. Vi har alltid prøvd, og nå har vi gjort det, takket være viljen til dette laget, denne gode generasjonen av spillere, sier kaptein til Lorik Cana-vinneren. Han har ikke glemt å spekulere på Serbiens skarpe rival, som vant 2-0 i Albania på torsdag. “Til tross for å slå oss, vil de se på oss for et TV-ølmesterskap nå.” Romania har vunnet på Færøyene etter en serie på fire trekk. Astry Giurgiu Budescu midtbanespiller bidro betydelig til dette, noe som gjorde laget til en god ledelse i første omgang. I 81. minutt sikret han Maxims seier, og Romania er den andre i gruppe F i Nord-Irland.På tredje plass var Ungarn, som tapt etter skuddveksling i Hellas 3: 4.

portugisisk trener Fernando Santos hadde noen spillere, inkludert Ronaldo hvile fordi hans spillere hadde allerede en bestemt prosedyre. Likevel vant de i Serbia 2: 1, det avgjørende målet scoret på slutten av Moutinho, som også er den eneste scoret torsdag i en duell med Danmark

Steven Fletcher hattrick hjalp til med å vinne Skottland. 6: 0 løpet Gibraltar, hans team men ferdig på fjerdeplass med tre poeng bak Irland. Gibraltar første kvalifiseringsrunde noensinne innløses totalt 56 mål og tre mål brøt den tidligere rekorden lite flatterende San Marino.