Som følge av dette kollapset broen og Perroncelle

Siden da så Maxi Lopez ikke sin kommunikasjon med Mauro Icardi mulig, og da han spilte i Italia i mesterskap, nektet han alltid å riste hendene med en landsmann før kampen startet. I tillegg prøver Lopez fortsatt å saksøke Wanda Nara full varetekt av sine tre barn.

John TERRY og Wayne BRIDGE

To flere spillere og lagkamerat, som ble fiender på grunn av kvinnen. Før skandalen som brøt ut, ble det klart at Terry sov med Bros kjæreste Vanessa Perronsel, disse spillerne var venner av familier, ofte tilbringe tid på løp og andre arrangementer.

Som følge av dette kollapset broen og Perroncelle, samt Vanessa og Terry, som i 2007 giftet seg med sin kjæreste Tony, som han hadde kjent siden 2000, ikke lyktes. Wayne Bridge forglemte imidlertid ikke sin Chelsea-kamerat og England-laget. I begynnelsen nektet han å spille for landslaget til Terry ble invitert til sine ranger, og da han var Manchester City-fotballspiller, nektet han å skape hendene med John før kampene til disse lagene.

Skandalen mellom Terry og Bridge førte til Johns mangel på kapteinens armbånd i England, som ble returnert til ham et år senere. Samtidig våget kona til John Tony ikke å oppløse ekteskapet med mannen sin på grunn av sin forræderi.

Interessant, i de britiske tabloidene ble det engang rapportert at roman Terry og Perroncel førte til graviditeten til jenta, som hun måtte avbryte med abort. Åpenbart tildelte John 20 tusen pund til sin elskerinne for en medisinsk prosedyre, og lovet en million mer for stillhet. Perronsel selv i et intervju uttalt at ryktene om hennes kjærlighetsaffære med Terry var fullstendig tull, som ikke hadde grunnlag.