Siden barndommen ble Nikolai preget av antropometriske data

Nikolai ble født i landsbyen Plastunovskaya, en del av Krasnodar-territoriet, og begynte selvfølgelig å forstå det grunnleggende om fotball på sine opprinnelige steder. Nicholas kunne tilsynelatende ikke tenke på andre yrker, fordi hans far, Nikolai Anatolyevich, var profesjonell fotballspiller. Komlichenko Sr. fikk ikke mye suksess på fotballbanen, og Baltika og Kuban var fortsatt taket for sine forestillinger, men det var ubestridelig at Kolya hadde en lidenskap for fotball fra sin far.

Siden barndommen ble Nikolai preget av antropometriske data og lyst til å slå på andres porte, så det var ingen tvil om det endelige valg av roller. Først studerte Komlichenko i ulike ungdomslag i Krasnodar, men da trakk han ut en heldig billett – alle vet at akademiet for “svart og grønt” regnes som en av de beste i Russland, og står blant annet innenlands fotballskoler med sin moderne infrastruktur. Krasnodarakademiens treningspersonale så Komlichenkos talent med det blotte øye, så i en alder av 16 tok Nikolay sin debut for ungdomslaget av oksene.

Premier League debut, PFL superseason og tsjekkisk interesse

Serbisk mentor Zoran Teshovic, som trodde på den unge angriperen, hjalp ham i dette. Komlichenko avsluttet sesongen 2011/12 med to baller i ni møter – ganske god statistikk for debutkampanjen. 2013/14-sesongen Nikolai brukte på to lag – den nåværende Spartak-mentoren Oleg Kononov, som deretter jobbet for det gode av “oksene”, oppfordret Nikolai til fotball av høy kvalitet i ungdomslaget for å inkludere i søknaden til Premier League.

I ungdomslaget Krasnodar blinket så alvorlige fotballpersonligheter som Andrei Sinitsyn, Nikola Drinchich, Ricardo Laborde, Sergei Petrov, og Nikolay hadde noen å lære av og få erfaring.