Konflikten i Milano forsøkte å tømme opp

Jeg slår ham og vi treffer hverandre. Vi ønsket å rive fra hverandre. Det var grusomt. Vi rullet og kjempet med knærne våre. Det var som livet og døden. Så skjedde det en merkelig ting. Onyevu gråt og begynte å be til Gud. Det var en provokasjon, så det gjorde meg enda mer sint. Vi ble stoppet av lagkamerater. Jeg tror de gjorde det rette. Da følte jeg at brystet mitt hadde vondt. Jeg sjekket med legene og fant ut at jeg hadde brutt en ribbe i en kamp, ​​”hevdet Ibrahimovic.

Konflikten i Milano forsøkte å tømme opp, men han endte fortsatt i pressen, som sa at for å skille de amerikanske og svenske stridene tok det ti Milan-spillere, samt flere medlemmer av treningspersonalet. Onyova ble ganske raskt leid til Twente, og senere utgitt til Portugal på plasseringen av Lisboa Sporting. Ibrahimovic hjalp Milan å vinne A-2010/11-serien, som i øyeblikket er det siste Rossoneri-mesterskapet.

Mauro ICARDI og Maxi LOPES

“Apple of Discord” mellom argentinske fotballspillere, som spilte side om side i 2012/13 sesongen for Sampdoria, var tv-verten og modellen Wanda Nara, som var den lovlige kone Maxi Lopez på den tiden. Hun forlot mannen sin for en yngre Mauro Icardi, i tillegg til å anklage den tidligere smalere av mange utroskap, som hun angivelig opplevde nesten fra de første dagene av å leve sammen.

Til slutt var på siden av Lopez mange av ham og Icardi landsmenn. Spesielt sa Diego Maradona: “Icardi er en forræder. Han kom til Maxi Lopez hus, snakket med ham som en venn og så stjal sin kone. ”

Maxi ble støttet av Argentinas lagleder Lionel Messi, som ble nær med Lopez under felles utseende for Barcelona. Som et resultat, leverte Messi, som rapportert i pressen, et ultimatum til coachingpersonalet i Argentina-landslaget at Icardi ikke kunne være i laget, ellers vil “hvitblå” leiren bli igjen av Lionel selv. Som et resultat, i en alder av 25 år, på vegne av en av de mest suksessfulle fremoverene Icardi, er det bare 7 kamper for landslaget i Argentina.