Irsk var dominert av den harde kniven, og franskmennene ville gå opp mot New Zealand

Kvartfinalen kommer til å bli en duell i nord og sørlige halvkule land, med tre sørlige halvkule favoritter i Sør-Afrika, New Zealand og Australia. Den irske duellen med Argentina burde være den mest balansert.

Kampen mellom Irland og Frankrike var den som skulle unngå New Zealand, favoritt nummer ett. Større ønske ble vist av irsk. Selv om i første omgang mistet Sextons hovedspiller (lår og ribber) og O Connella (lårmuskel) på grunn av skade, brøt den ikke. De bekrefter at de er verdens mest uarmerte lag. I tillegg ble han skadet av O Mahony, som er et spillbart tap.For O Connella betyr det sannsynligvis slutten av mesterskapet, som bærer slutten av karrieren som han kunngjorde før turneringen. “Det virker som turneringen sannsynligvis ikke hadde spille,” sa irske trener Joe Schmidt.

Den franske ikke synes å være i form. Men pass på en uke spiller de dårlig, men det neste spillet er i stand til å vise ekstraordinær ytelse. A New Zealand er vel klar over at det venter dem trolig den mest plagsom motstander.

Gjenta kvartfinalen i mesterskapet 2007 i Cardiff, Wales med fransk trodde på, men etter en heroisk forestilling i New Zealand beseiret.Og neste helg vil spille igjen i Cardiff…

For fire år siden han nesten ikke kom ut av gruppen kom i de franske finalen og deretter beseiret New Zealand etter et enkelt punkt.

Iry var imidlertid ikke nok på søndag kveld. Kampen ble ledsaget av en hard nedbør, maksimal innsats, rugby kjemper for å gi mye energi og styrke. En grov kamp tok Sexton og O Connel sår. Det syntes henne å være et dødelig tap for Iry. Sexton kontrollerer spillet og sparker ved porten. kapteinen, sjelen av teamet O Connell er

De fem er ventet i det 50. minutt, etter en typisk irsk sverm tiltak for å bryte gjennom det press quarter Rob Kearney og økte til 14: 6.. Fransk straffespark, selv om redusert, men mesteparten av tiden motstand. Og åtte minutter før slutten samlet de igjen.Murray plasserer ballen i mål, som er fem. Da Madigan, en erstatning for Sexton, slått sparken for fem, og deretter straffesparket, var det en overbevisende seier.