Ikke å ha et globalt problem med “Locomotive”

Ikke å ha et globalt problem med “Locomotive” ansatte ikke ønsker å bruke ekstra kraft, men ved min egen feil fast i denne tyagomotina og motstått i to timer, ellers huset vil ikke forstå. Semin sa at spillet var opp til målet, ingen ventured. Bare husk, som Pavlovitsj klaget over en meget stram tidsplan, “27. juli vi kjemper mot CSKA Moskva Super Cup, to dager på den tredje -” Ufa “i andre runde -“. Spartacus ” Og alt dette i ni dager i begynnelsen av sesongen. ”

Eder i angrepet irriterer ikke rivaler, men agent Selyuk. Fernandes passer ikke akkurat. Igor Denisov fikk fra Vitina: Brasiliansk enkelte bonde-nihilister, som lenge har sittet på sine kofferter, uten motivasjon til å handle i Russland, kjører for moro skyld, nesten ingen gi etter og prøvde å Nadur alle møtte foran ham, og ikke spesielt heldig kaptein “Locomotive”. Vitinho svikte i forskjellige retninger Denisov, og den russiske oporniku dro enten for å se på angriperens øyne, eller for å få feil på straffen Guillerme. I denne kampen led Denisov et personlig nederlag.

I kampen for den russiske Super Cup var det for mange ofre. Foto: RPL

På 107 minutter, Hosono svak skudd i lengste hjørnet, ballen Vitina prøvde å rette opp, men det har ikke endret flyturen banen og sakte svingte gate “Locomotive”. Tarasov tupanul for gleden av å gi tilskuere – den brasilianske var ikke offside. Målet angrepet Semins lag, så etter 5 minutter fjernet Querquelia brutalt Bekao og fikk et rakt rødt kort.

Hvis noen har rett til å være sint, det er fansen på stadion i Nizjnij Novgorod. De ble lovet Super Bowl og viste et trist syn. Disse menneskene er reelle ofre for det som skjedde. Det er morsomt hvordan mange mennesker sa før kampen at CSKA bør spille i stedet for den russiske cupen finalist “Avangard”. Som det ville være så ærlig, men vi vil kaste reglene inn i urnen. Som et resultat, bare “Army menn”, faktisk, for å prøve nye kombinasjoner av spillerne var ivrige etter å vinne det første trofé for Goncharenko i Russland og sur “jernbane” kom til Nizjnij Novgorod til å svette og drikke vann khalyavnykh.