Hans lønn er 23 millioner euro per år

Husk dette navnet – Fernando Felitsevich. Dette er et ekte geni. Nesten Ostap Bender. Og kanskje brattere. Hvis noen ikke vet, er dette kameraten som organisert overføringen fra Arsenal til Manchester United til Alexis Sanchez, noe som gjør den chilenske burlymannen den høyest betalte spilleren i Premier League.

***
Hans lønn er 23 millioner euro per år. Og dette er omtrent 450 tusen pounds i uken. Av disse er 350 tusen faktisk lønnen i seg selv, og ytterligere 100 000 – betaling for bruk av bilderettigheter til kommersielle formål. Men det er ikke alt. Ifølge britiske medieprofesjonelle har Sanchez rett til en abonnementsbonus på 7,5 millioner pund. Han vil motta det gradvis over 4 års kontrakt. Dette er ca 1,875 millioner pund per år ekstra. Merk at alle disse kiloene ikke er opptjent av Paul Pogba, David de Gea, Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Harry Kane eller i verste fall Mohammed Salah. De mottas av en person som scorer en ball per kvartal, selv om hans oppgave er helt annerledes. I prinsippet tok de ham så at han ville score mye, skape og gjøre en forskjell. Omtrent som det var i “Arsenal”. Men så langt er Alexis Sanchez i MJ og Alexis Sanchez i Arsenal to store forskjeller.

Sannsynligvis feil, og kanskje dumt å vurdere andres penger. Hvis Man United betaler Sanchez så mye, så er dette et problem mer som en klubb enn en fotballspiller. Imidlertid måtte klubben i det hele tatt bare beregne på forhånd og et alternativ der lagkameratene ikke ville være fornøyd med den nåværende økonomiske ulikheten. Faktisk er det som skjedde. Selv om det igjen ikke er nødvendig å dumpe alt til en økonomisk “bunke”. Pogba og selskapet, selvfølgelig, er ikke veldig glade for at de tjener mindre chilenske, selv om de spiller mye mer. I dette tilfellet må du snakke om mer alarmerende symptomer. Spesielt er det hensiktsmessig å flytte den chilenske vingen / videresende til Old Trafford.

På den offisielle presentasjonen likte den nyopprettede Manchester United-spilleren Alexis Sanchez å posere i sin nye T-skjorte, og sa at han var veldig glad for å være i den røde delen av Manchester, og å spille for Manchester United er en stor ære og en drøm som går i oppfyllelse. Hva en kinn, hva en forfengelighet rettferdig!