En innfødt av Perm vil ikke lenger se sin opprinnelige Amkar

Du vet Le Havre: 35-åringen entertainer og en vellykket media manager, produsent av Comedy Radio og styrekanalen TNT-4, vitser KVN og Comedy Club.

Design fra Lebedev, leder med TNT, førsteklasses kvalitet. Hvordan viser vi russisk fotball i den nye sesongen. Bilde: Kamp

En innfødt av Perm vil ikke lenger se sin opprinnelige Amkar, men nå skal han pumpe i et stort russisk fotballshow. Og det lover at det vil være en rettferdig og likeverdig fordeling av oppmerksomhet til alle, selv ikke de mest spektakulære klubber og en status RPL.

Le Havre mener at “Vår fotball” har blitt mer og mer peroksid og er sliten. Den nye kanalen kommer til å komme i live ut fra kreativ markedsføring for kontinuerlig involvering av tilskuere, inkludert i lavsesongen. Det handler ikke om noen utilsiktet humoristisk integrering, men profesjonell sport i dag er også en underholdning. Og det må sendes på riktig måte, styres av positiv utenlandsk opplevelse.

Ansvar for liga produsert innhold og lage sine egne programmer, kompetent distribusjon, abonnent vekst – alt dette og mer hviler på skuldrene til Gabriel Gordeeva.

Vi tror at han vil lykkes. Resultatet vil bli vurdert senere.

kanal

Fra tittelen er det klart: “Match Premier” er en premium sports-tv-kanal. Men dette betyr ikke at fans av RPL vil gå konkurs, regelmessig betale et abonnement. Kostnaden for en måneds visning vil ikke hoppe med døden av “Vår fotball”.

For bare 219 rubler (sirkel deilig fatøl i en vanlig bar i Moskva vil koste mye dyrere) i måneden, vi lover: alle kampene i Premier League og de russiske Cup, anbefalinger, analytiske og underholdningsprogrammer av vår fotball, samt en bonus pakke ukentlige vurderinger av EM – England, Spania, Tyskland, Italia og Frankrike. I tillegg er det forhandlinger med Champions League og League of Europe. Og alt dette – på en knapp på konsollen. Super.