Det første møtet i “Locomotive”

Det første møtet i “Locomotive” og CSKA følte smerten av den skjøre Alan Dzagoev: i det 13. minutt, midtbanespiller på flat mark skadet benet og ba om en erstatning. Så på banen hoppet George Shchennikov.

Igjen ønsker vi Alan helse, men han var ikke det eneste offeret i denne kampen.

Mer enn 43 tusen tilskuere i stadionets stadion i Nizhny Novgorod så på fotball, hvorfra tåreblodvæske strømmer fra øynene. 120 minutter – og bare 7 treff på mål på begge lag.

I kampen for den russiske Super Cup var det for mange ofre. Foto: RPL

Du kan betjene det banale til starten av sesongen setninger: idrettsutøvere er gradvis tilbake til det store spillet etter utmattende avgifter, noen flere fanger flashbacks til 2018-VM, er trenerne prøve noen gambling svezhachka på gata er for varmt, og Super Bowl – den offisielle varme opp før turen i RPL. I denne tittelkampen var det ikke noe supersky.

Det er ingen hemmelighet at dagens sommer “hærlag” mistet mange ledere. kjøpet fortsetter i den rød-blå klubben, og Viktor Goncharenko er forpliktet til å hastily innføre en del av Bekaa, Magnusson, Efraim og Chernoff, har ennå ikke kommet til de andre nybegynnere. Nå er ikke tiden for full konklusjoner, men i en bestemt kamp mot “Loco”, er spillet nesten det grunnleggende og “gull” sammensetning, CSKA så sterkere vinnere av Russland, hadde et konkurransefortrinn (55-45%) og bedre formet sjeldne angrep.

Beck i å beskytte spilte trygt, Magnusson utføre god diagonal og minneverdig lang kaster ut av 23-åringen Dmitri Efremov også igjen et godt inntrykk – det har ennå ikke kommet. I dette pilot, “CSKA” rimelig ombygd og kompakt komprimert i forsvar – og til og med tap av Dzagoev ikke ødelegge hele bildet.