Design fra Lebedev, leder med TNT

Design fra Lebedev, leder med TNT, førsteklasses kvalitet. Hvordan viser vi russisk fotball i den nye sesongen

Gjør deg klar – det blir kult.

Federal TV-kanalen “TV Game” (holder “Gazprom-Media”) og den russiske Premier League (nå – RPL) har signert en fireårskontrakt for å kringkaste kampene i den russiske mesterskapet fotball.

28. juli dundret den første runden i Tsjetsjenske republikken sesongen 2018/2019. Og denne hendelsen kan ikke gå glipp av. Nedenfor er om hva som vil forandre seg i showet på fotballen vår og hvem som er ansvarlig for det.

stil

Vitser om mørket og elskede av oss “Rosgosuzhas” forblir tidligere.

Studio Artemy Lebedev har utviklet for RPL den ferskeste og moderne identiteten. Proprietære design innovasjoner er i en kompleks og håndtere mange detaljer – fra den unike liga logo (bære med brennende lidenskap øyne) til en enkelt bedrifts shtrifta som er lett å lese på spillere jersey, og i studiepoeng sendinger.

Det ser slik ut.

Utseende og plakater kamper blir rate (tidligere “Match TV” ikke engang vet at motstanderne må se på hverandre), hashtags på sosiale nettverk er praktisk og forståelig, klubbfargene helte juice, spektakulære juling og levende animasjon når du skifter ramme Vi bør ikke rasende, og en klar og minimalistiske grafikk, noe som likner en ubåt-stil, under sendingene vil eliminere overvektige plater og annen visuell støy, irriterende seere. Alt dette du sjekker ut i den kommende helgen.

For øvrig vil viktige titler med kamptid og spilleteam være synlige i øvre venstre hjørne av skjermen og i solfylt og snøvær. Lov om at om vinteren vil vi til og med kunne se den nye ballen fra Nike. Det ville vært flott.

Ja, dette rebranding er dyrt og det virker veldig fint.

sjef

Vår fotballkanal slutter å eksistere. I hans sted kvelden den 27. juli til å lansere en ny kanal “Match Premier”, kreativ direktør som ble utnevnt Gabriel Gordeeva.