Rivalisering kommer til liv. Hadamczik: Når jeg ikke møter Růžička, vil jeg ikke gå glipp av det

“Det er ikke meg og Ruzicka. Jeg er interessert i Brno og jeg vil vinne, selv om det er noen andre. ”

” Jeg tror ikke det. Vi kommer til Brno, hvor vi spiller en god kamp, ​​vi hadde scoret, selv om det venter på oss varmt land. ”

Erklæringen anerkjent både trenere før kampen hverandre er dempet, som om ingenting hadde skjedd. Kanskje ikke egentlig Hadamczik heller Ruzicka tillater ikke kampen i 10. runde oppfatter hockey samfunnet spesielt. Men duell har historie gjennom sine personlige relasjoner virkelig spesiell touch.

Kanskje spillet vil være rolig, men fans og journalister nyter. Hvem vil vinne? Hva gjør de?Hva sier de?

Selv om det ser ut til at Hadamczik og Ruzicka, som siden den tragiske dødsfallet til Ivan Hlinka i 2004 og frem til i år Růžička oppsigelsen skyldes påstander om korrupsjon førte det tsjekkiske landslaget (selvsagt ikke sammen), er det “Hadamczik er for meg damp,” sa han, “jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, Ruzicka sa

like før semifinalen serien i 2010, da de møttes sist, eskalerte gjensidig fiendtlighet.

“Hadamczik for meg damp, luft. Jeg kjenner ham ikke igjen, “sa Ruzicka, den såkalte treneren. “Det er en klovn, en fe og en fitte.La dem holde tuller ikke kastet den, “motvirkes Hadamczik fra Vítkovice.

Rivalisering økt gradvis siden ca 2003, da Hadamczik trent Sparta. Det i seg selv var nok, når Ruzicka var leder av Slavia.OL-mester fra Nagano og verdensmester som spiller og trener, men lagt momentum: “Jeg var galt i det (Hadamczik) som mannen sviktet meg på et menneskelig nivå.”

Da kjempet de over landslaget og frigivelse av spillere, som faktisk gjorde problemet med Brno Hadamczik godt denne sommeren i treningsleir under ledelse av Vladimir Vůjtka.

i 2009 (nord) Moravian patriot fordømte tidligere Růžičkovým assistent og i dag Spartan trener og Vůjtkovým samarbeidspartner Joseph Jandačem . som bevisst hindret spillerne Vitkovice å representere

“det går sin coaching melk haken,” sa Hadamczik på Jandačovi og Ruzicka hans kollega ba: “at jeg må le”

rivaler håndhilse: alt er glemt

alt kulminerte i kvartfinalen da, etter eliminering av Ostrava teamet ha Damczik holdt ikke Ruzickas hånd.Et år senere endte imidlertid den erfarne semifinalen serien med en pause. De to håndhilste og sa med et smil: “Alt er glemt”

Siden da, ikke noe betydelig skjedde mellom dem, og heller ikke kunne faktisk ikke, kom han i kontakt minst. Selv om Hadamczik tok noen minutter til Růžička. Chomutovský trener for rival nesten ingen omtale.

Nå møtes de i lobbyen på Brno, i smash hit fra søndagens hockey program. Eller ikke?

“Du vil bli overrasket, jeg møtte ikke enten Rulik eller Janda. Jeg vet ikke om vi vil møte, sier Hadamczik etter torsdagens treningsøkt. De sier her noen ganger ikke gi en hånd…”Jeg skal fortelle deg det, Ruzicka jeg så på TV eller avis og lese om det. Men jeg har ikke sett ham i tre år.Hvis jeg ikke ser ham i Brno, vil han ikke savne meg. “