Räikkönen og Bottas i: Hvem forårsaket siste rundeulykke?

Den mer erfarne Räikkönen måtte komme tilbake til tredjeplassen han holdt etter starten, bare en runde. Han måtte sette alt i det. Bottas var på vei til fjerde rett fram, men Räikkönen braked i siste øyeblikk og fylte sin Ferrari “nese” i hjørnet. Konkurrenten med Williams klarte selvfølgelig ikke og slo på Räikkönen, som sannsynligvis ikke kjørte på samme måte som han var. “Hva gjorde han?” Bottas lurte på radioen.

Verdens eldste Formel 1 verdensmester har et rykte for en rettferdig rytter som heller kjører til en ulykke.Og det gjorde han heller ikke denne gangen.

“Jeg vet ikke at det var et kollisjonskollisjon for meg,” sa han etter Räikkönen-rase. “Jeg har kjørt på dette stedet, og jeg var ikke så langt å prøve igjen. Jeg gikk bare inn i det og det endte da det var over. Det var et vanlig løpskollisjon for meg, men jeg er ikke en idrettsutøver. “Han hadde rett, sports-co-stjernene hadde en annen mening om kollisjonen. Han har mottatt en 10-minutters straff i boksing. Imidlertid er målet urealistisk etter å ha passert, så et halvt minutt har blitt lagt til sitt endelige resultat. Til slutt ble han rangert som åttende.

Valtteri Bottas var hele bilen foran og så ikke sin rival.Derfor slo han ham. “Da jeg var noe han kunne gjøre,” sa Raikkonen. “Jeg vet ikke om han så meg, eller hvis forventer å være der. Jeg prøvde å være så mye på innsiden, men det hjalp ikke. ”

Bottas i sin tur selvsagt forvente Raikkonen. Og han hadde ikke sett ham før. “Jeg tror ikke det var en racinghendelse, som Kimi sier. Jeg fikk ikke se noen, jeg gikk videre og plutselig noen kom borti meg, “han beskrev skuffet driveren.

Straff Raikkonen Bottas ikke adressen. “Jeg burde vært på podiet og nå har jeg ingen mening. Dette er en stor skuffelse. Men hvis han får Kimi eller ikke, bryr jeg meg ikke om det.Poengene vil ikke returnere det uansett, “la konkurrenten til.