Djokovic har dominert Beijing-turneringen, og bare fire spill har blitt tillatt av Nadal

Djokovic bekreftet sin dominans i den kinesiske hovedstaden. I Beijing vant han 29-tiden i rad og vant 27 vinnende sett på rad. I ingen av de fem kamper i årets turnering mistet han mer enn fem kamper. Den beste tennisspilleren har nå vunnet den åttende tittelen i sesongen og 56 i livet.

“Dette er definitivt den mest vellykkede turneringen i karrieren min. Jeg vant Australian Open fem ganger, men Beijing er mitt lykkelige sted. Jeg spilte turneringen bra, og jeg fortsatte å gjøre det i dag, “sa en ti-time Grand Slam-mester.

I det andre settet hadde Nadal en skade på hans høyre ankel, som han måtte ringe til en lege.Angivelig, problemene fortsatte, og han kunne ikke motstå presset av Djokovic, som allerede hadde hatt kampen under kontroll og ferdig med det i 91 minutter.

Nadal, med hvem i den første delen av sin karriere heller tapt, beseiret Djokovic for tredje gang på rad, og den syvende av de siste åtte kamper. Siden 2013 US Open ble vunnet av spanjolen i løpet av det siste året bare serber i finalen i Roland Garros.Åttende spiller Nadal er fortsatt i balansen med Djokovic, men bare 23:22.

“Det var en veldig positiv uke for meg,” sa han til tross for Nadals siste nederlag. sesongen har blitt såret og svakere. “Jeg har forbedret hvert spill og alle spillene for meg har vært god trening, spesielt vinnerne, fordi de vil gi meg mye positiv energi for neste år,” sa 29-åringen innfødt på Mallorca.

Verdens femte Muguruza beseiret Timeu Bacsinska fra Sveits 7: 5, 6: 4 i finalen og vant sin andre karriere.Tjueto spiller fulgt opp fjorårets triumf Hobart

Muguruzaová Bacsinszky beseiret i tredje gjensidig kamp for sesongen, selv om han var å miste det første settet. 2: 5 og andre 0: 2. . Den spanske tennisspilleren som på det tredje forsøket i år hatt en vinnende finale i den nye utgaven av verdensrankingen vil hoppe Petra Kvitova og fjerde plass skaper en ny personlig rekord

Wawrinka spilte i Tokyo paireho

den sveitsiske tennisspilleren Stan Wawrinka lykkes i sin fjerde årets finale på ATP-touren.Den første seeded spiller slo turneringen i Tokyo franskmannen Benoit Paireho 6: 2, 6: 4. Og vant den ellevte tittelen på hans karriere

Etter en balansert innføring tok Wawrinka rivaler første innlevering i det fjerde spillet, og selv om først kontring Paire han kunne selv svare på, på sine egne tjenester allerede i åpningssettet, han mislyktes flere ganger. Hjem

i det andre settet begge spillerne holdt inntil den tiende administrasjon gamma, når tretti sveitsiske utviklet brejkbol og fransk verdens nummer fire kamp dobbelt forkasta donert .

Paire tjueseks, som slo ut i semifinalen i hjemmefavoritten og regjerende mester Keiei Nišikoriho, et must for den andre tittelen på hans karriere å vente.Først vant han denne juli i Bastad.